Fotbal intern

Pandurii Tg. Jiu ataca la TAS decizia de neprogramare la jocul cu Otelul

Publicat: 24 feb. 2011

Presedintele executiv al gruparii Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, a anuntat oficialii clubului gorjean se vor adresa si la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), in cazul neprogramarii în Liga I.
„Noi ne vom antrena in continuare si daca nu ne lasa sa jucam in campionat vom sustine doar meciuri amicale dar nu vom ceda si vom merge mai departe adresandu-ne si la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, a precizat presedintele executiv Eugen Parvulescu, care considera ca decizia cea mai corecta ar fi fost amanarea punerii in aplicare a deciziei Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor (CSL) de neprogramare pana la finalizarea procesului în care este implicata LPF si clubul Pandurii. „Cea mai corecta decizie era sa nu se aplice sanctiunea de neprogramare pana la finalizarea procesului civil pe care clubul Pandurii îl are contra LPF. Cat timp exista un proces intre noi si LPF trebuia sa se astepte finalizarea acestuia. Clubul Pandurii au decis sa mearga mai departe si sa adreseze la TAS in aceasta situatie”.

Secretarul general Daniel Baloi a precizat ca Pandurii au actionat in instanta LPF pentru a se anula decizia de neprogramare dictata de CSL: „Noi am actionat in instanta civila LPF pentru anularea deciziei de neprogramare dictata impotriva noastra de Comisia pentru Solutionarea Litigiilor”.loading...

Adauga un comentariu