Cancan ultimă oră

Panică în familia Stegaru. Veronica și Viorel au fost jigniți și amenințați

Publicat: 02 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Este panică în familia soților Stegaru, după ce aceștia au primit niște bilete de amenințare. Veronica și Viorel au declarat că acum se tem pentru viețile lor și că nu vor avea liniște până ce nu vor găsi făptașul. Cine le vrea răul celor doi?

Când pacea și armonia părea că s-a instalat în sfârșit în familia soților Stegaru, după ce s-au mutat în noua casă, liniștea lor a fost zdruncinată de niște mesaje îngrozitoare. Cei doi soți au constatat că cineva le vrea răul, transmițându-le mai multe amenințări.

Veronica și Viorel au fost jigniți și amenințați

Ziua a început rău pentru Veronica și Viorel. Dis de dimineață, Vulpița a mers la poartă pentru a vedea ce se ascunde în cutia poștală, după ce a observat niște foi albe suspecte. Tânăra din Blăgești și-a anunțat imediat soțul și împreună au realizat că cineva îi amenință, spunându-le că le vor da foc la casă, dacă nu pleacă din sat.

„Am găsit astea în cutia poștală, îndoite. Să i le arăt și lui Viorel. M-am uitat să văd ce e cu ele”, a spus Veronica pentru Acces Direct.

Cine este autorul bilețelelor care i-au speriat pe soții Stegaru?

Viorel a luat imediat foile și a început să citească. Pe cele două bilete erau scrise următoarele mesaje: „Dacă nu plecați, o să venim peste voi la noapte. Vă dăm foc la casă, panaramelor! și „Plecați din sat! Ne faceți de râs!”, lucru ce a stârnit frica în inimile celor doi soți.

La vederea acestui lucru, Veronica a mărturisit că acum se teme pentru viața ei și că nu mai poate sta în satul respectiv cu Viorel. În același timp, tânăra a povestit că în prima seară în care s-au mutat, niște persoane i-au speriat noaptea, țipând.

„Cine a băgat asta, nu a avut ce să facă! Nu putem să stăm în satul ăsta. Mi-e și frică de acum. Mai veneau, ne speriau, țipau în prima noapte, dar atunci nu au lăsat nimic. În loc ca babele să meargă la biserică să se închine, stau și mă jignesc pe mine”, a declarat Vulpița.

În ceea ce-l privește pe Viorel, acesta a intrat imediat la bănuieli, întrebându-se dacă nu cumva autoarea bilețelelor ar fi chiar vecina lor, Iasmina, cea care i-a ajutat la curățenie în urmă cu câteva zile.

„Cred că ar putea vecini ori de aici, ori de mai încolo. Îți dă una în cap, te omoară! Nu le-o fi pus zăpăcita asta de Iasmina? Îi transmit celui sau celei care a scris să-și vadă de treaba lui/ei”, a transmis Viorel.

Adauga un comentariu