Cancan ultimă oră

Panică în Las Fierbinți. Mihai Bobonete și-a făcut testul COVID-19:„ E foarte trist!“

Publicat: 23 iul. 2020

 Filmările pentru serialul Las Fierbinți au fost sistate la începutul lunii martie, când s-a decretat starea de urgență, dar au reînceput în luna iunie. Producătorii au pus la punct fiecare detaliu, pentru ca actorii și echipa de producție să nu fie expuși la COVID-19.

Actorii și membrii echipei de pază și protecție au fost testați primii, apoi s-a asigurat perimetrul zonei de filmare, astfel încât personalul să se intersecteze doar atunci când au loc filmările.

Mihai Bobonete a mărturisit că totul s-a schimbat pe platourile de filmare de la Las Fierbinți. Actorul susține că toată echipa a fost testată COVID-19, iar atmosfera este destul de tristă.

„Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toți. Stau mereu cu măști. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo, mâncam împreună cu oamenii din echipa de producție, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui. Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atăția ani, am devenit o familie, suntem foarte apropiați și acum e destul de trist”, a spus actorul.

Mai mult, Mihai Bobonete a glumit pe seama situației sale actuale și spune că nimeni nu-i mai face favoruri, pentru că oamenii cred că are mulți bani.

“În primii ani de serial, că anul acesta se fac 10 ani, în primii 4-5 ani primeam reduceri. La piață îmi puneau cățiva cartofi în plus când cumpăram. Acum, în ultimii 5 ani, când deja s-a scris prin presă că câștigăm averi impresionante, s-a schimbat situația. Acum, când mă recunosc în piață, mă trag la cântar că zic că am bani mulți. Promoții n-am mai văzut de mult”, a povestit amuzat actorul de la Pro TV.

Adauga un comentariu