Local

Panica intr-un local! Un client nervos, inarmat cu o bata, a bagat frica in barmanita

Publicat: 29 nov. 2013
1

Angajata barului „3F Fantastic Fast Food” a trecut printr-o sperietura zdravana, dupa ce un barbat necunoscut a inceput sa o jigneasca, din senin, dupa care a spart toate geamurile localului cu ajutorul unei bate. Barbatul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si tipa spre barmanita, ca si cum ar cunoaste-o. Aceasta le-a marturisit, insa, politistilor ca a fost pentru prima data cand l-a intalnit pe barbatul recalcitrant.

„Era o singura persoana. S-a luat de sora mea, a amenintat-o si apoi a venit la mine si a spart toate geamurile, cu o bata pe care o avea in mana. Tipa, intreba ce vrem de la el. Era probabil baut”, a spus femeia. Politistii au demarat o ancheta, iar ieri, in jurul pranzului, au identificat un barbat ca fiind principalul suspect.

„Politistii din cadrul Postului de Politie Holboca au fost sesizati prin 112, despre faptul ca pe raza localitatii Dancu, comuna Holboca, judetul Iasi, un tânar necunoscut a spart patru geamuri. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului, iar în urma cercetarilor efectuate, a fost identificat suspectul comiterii faptei. Din ancheta a rezultat ca tânarul, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, a spart cele patru geamuri ale unitatii de alimentatie publica. Cercetarile continua sub aspectul savârsirii infractiunilor de distrugere si ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Click aici pentru a vedea imagini.

Adauga un comentariu