Magazin

PANICA la „Next Star”! Un membru al juriului A PARASIT PLATOUL IN FUGA

Publicat: 26 nov. 2013
1

De-a lungul carierei de zeci de ani, canteata de muzica populara Maria Carneci, unul dintre membrii juriului show-ului “Next Star”, a avut parte de tot felul de intamplari amuzante, sau, din contra, de experiente traumatizante. Ultima dintre ele s-a petrecut chiar la ultima filmare a emisiunii.

Carla, una dintre concurentele de la “Next Star”,show difuzat de ANTENA 1, joi seara, de la ora 20.30, este foarte curajoasa, iar ca animal de companie prefera un sarpe mare, greu, deloc agresiv. Fetita a venit insotita in platoul emisiunii de neobisnuitul ei amic care ii este, de altfel, si talisman.

Profitand de prezenta sarpelui in emisiune, Pepe a  sarit de la locul lui si a cerut impetuos sa i se permita si lui sa-l mangaie, el fiind, de altfel, un mare iubitor de animale. S-a intors o secunda spre juriu, moment in care Maria Carneci a rupt-o efectiv la fuga din studio.

Degeaba au incercat Dan Negru, Pepe, Carla, toata echipa de productie sa o convinga de faptul ca sarpele nu face nimic rau, cantareata s-a inchis ingrozita in cabina de teama reptilei.

Intr-un final, dupa lungi discutii, Maria s-a reintors la locul rezervat juriului: “Daca-mi mai faceti din astea, data viitoare nu mai vin deloc”, a declarat ea,spre amuzamentul tuturor celor prezenti.

Si Mioara Velicu, unul dintre invitatii de onoare ai emisiunii, a avut parte de aventura vietii ei.

Cantareata de muzica populara a sosit in platoul emisiunii imbracata in port popular, cu catrinta, basma si opinci. Insa mijlocul de transport ales nu a fost tocmai unul traditional: vedeta a intrat triumfatoare pe skateboard! Joi seara, de la ora 20.30, la “Next Star”, telespectatorii ANTENEI 1 vor afla  de ce Mioara Velicu a ales sa-si faca astfel intrarea.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
  • Ne putem uita si singuri la „emisiuni”, NU ESTE NEAPARAT NECESAR SA FACETI DIN ASTA UN SUBIECT DE ARTICOL!. Dar in lipsa de subiecte, reincalziti ciorba…. Jenibil!

Adauga un comentariu