International

Panica pe Aeroportul International din Dubai. Un avion a luat FOC dupa o aterizare de urgenta esuata. Toti cei 300 de pasageri au scapat cu viata – UPDATE, VIDEO

Publicat: 03 aug. 2016
1
UPDATE 16:12 – Trei sute de pasageri impreuna cu echipajul avionului au scapat miraculos in aceasta dimineata dupa ce avionul in care erau a izbucnit in flacari in urma unei aterizari de urgenta. Potrivit informatiilor toti pasagerii au fost condusi in siguranta catre aeroport cu cateva minute inainte ca avionul Boeing 777 sa fie complet distrus de flacarile violente.

Un avion al companiei Emirates care venea din India a efectuat astazi o aterizare de urgenta pe aeroportul international din Dubai. Informatia provine de la biroul de presa al guvernului din Emiratele Arabe Unite (EAU) care a publicat-o pe contul sau de Twitter. Potrivit surslor, deocamdata nu exista date cu privire la existenta unor victime.

Potrivit informatiilor unul dintre motoarele aeronavei ar fi luat foc, in momentul in care a ajuns pe pista. Mai mult, fotografii cu fumul care se ridica la cer au fost postate pe Twitter de persoanele care se aflau in aeroport la acel moment. In tot acest timp, compania Emirates a postat la randul sau pe Twitter ca pe aeroportul international din Dubai a avut loc un „incident”.
Adauga un comentariu