Eveniment-Social

Panou electoral in mijlocul pistei de biciclisti din Tudor

Publicat: 27 nov. 2012
1

@ Primarul Gheorghe Nichita vrea sa distruga pistei de biciclisti realizata de municipalitate prin fonduri europene @ Acesta a dispus initial montarea unui panou electoral pe pista din zona Bulevardului Tudor Vladimirescu, pe care va trebui acum sa-l scoata, in urma unei decizii a Biroului Electoral

Culmea prostiei, la Iasi! Primaria condusa de social-democratul Gheorghe Nichita este obligata sa rezolve o problema in care a intrat de una singura. In urma cu cateva saptamani, primarul a emis o dispozitie privind locurile unde vor fi amplasate panourile electorale. Un astfel de punct a fost si cel de langa statia de autobuz RATP, vizavi de caminul studentesc T17 din campusul Tudor Vladimirescu. Numai ca panoul in cauza a fost amplasat pe pista de biciclisti realizata cu fonduri europene tocmai de primarie. Pentru ca panoul de afisaj electoral incurca si mai mult circulatia in zona, o ieseanca a facut plangere la Biroul Electoral Judetean, cerand inlaturarea acestuia. Doar ca cei de la BEJ au pasat problema tocmai la primarie, considerata a fi responsabila pentru montarea panourilor respective. „Referitor la petitia privind amplasarea unui panou cu afise electorale pe o pista pentru biciclisti situata pe str. Tudor Vladimirescu, inregistrata la Biroul Electoral de Circumscriptie Judeteana lasi, sub nr. 1397 26.11.2012, va comunicam ca, in conformitate cu prevederile legii nr. 357/ 2008 pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului, cu modificarile si completarile ulterioare, stabilirea locurilor speciale pentru afisajul electoral intra in sfera de competenta a primarilor, motiv pentru care BEJ lasi a procedat la inaintarea sesizarii dumneavoastra, spre competenta solutionare, catre Primaria Municipiului lasi”, se arata in decizia Biroului Electoral Judetean Iasi. De altfel, tot ceea ce inseamna afisajul electoral tine de primarie, autoritate care a emis dispozitii privind amplasamentul bannerelor si afiselor.

Comentarii
  • De ce credeti ca l-ar interesa pe ” Dorohoian dream ” ce e aia o pista de biciclete, cum se intretine sau cum se utilizeaza civilizat…visul lui a fost doar cum sa mai ia o spaga de la o lucrare……..

Adauga un comentariu