Magazin

Papa stie de existenta extraterestrilor. „Oamenii verzi” nu vor tolera niciun atac armat. Cel care a informat despre astea a murit la cateva luni

Publicat: 20 oct. 2016
Unul dintre aliatii lui Hilary Clinton a discutat cu un fost astronaut american despre razboiul pentru spatiu si viata extraterestra. Acesta stia de existenta extraterestrilor cu cateva luni inainte ca fostul pilot NASA sa moara.
 
Pe site-ul WikiLeaks a fost facut public un e-mail pe care presedintele campaniei electorale a lui Hilary Clinton, John Podesta, l-a primit in august anul trecut de la  Edgar D. Mitchell, unul dintre astronautii de pe Apollo 14 si unul dintre cei sase oameni care au ajuns pe Luna. Prin intermediul e-mailului s-a descoperit ca cei doi doreau sa aiba o conversatie pe Skype despre potentialul unui razboi in spatiu. Mitchell si-a avertizat cunostinta ca formele de inteligenta extraterestra ,,nu vor tolera nicio forma de violenta militara pe Pamant sau in spatiu”.
 
Mitchell, care a lucrat in cadrul Tratatului pentru Prevenirea Plasarii Amelor in Spatiul Cosmic, a scris: ,,Suntem in mod clar foarte aproape de un razboi in spatiu. Majoritatea satelitilor care orbiteaza Pamantul apartin Statelor Unite ale Americii, Chinei si Rusiei. Testele recente ale armelor anti-satelit nu ne scapa de ingrijorare”. ,,Poate suna ca science fiction, dar potentialul unui razboi stelar este destul de real”. Acesta a inclus linkuri in e-mail si cateva articole despre posibilitatea unui razboi in spatiu provenit din mai multe surse. 
 
Edgar D Mitchell i-a mai spus lui John Podesta ca Papa este „constient” de inteligenta extraterestra. „Colegul meu catolic Terri Mansfield ne va aduce la zi cu gradul de constientizare a inteligentei extraterestre a Vaticanului”, potrivit Express. Mitchell a declarat si ca a incercat sa elucideze asa-numitul „incident Roswell” – in care, se presupune, ca Guvernul SUA a acoperit orice dovada a recuperarii unui OZN din New Mexico, in 1947. Localnicilor „li s-a spus sa nu vorbeasca despre experienta lor de catre militari”, afirma Mitchell in timpul celei de-a cincea editii a X-Conference, dedicata celor care cred in farfurii zburatoare si in forme de viata extraterestra, in aprilie 2009.
 
Mitchell, dupa cum afirma Secretarul Adjunct al Apararii, Robert O. Work, a discutat cu Congresul despre razboiul din spatiu in vara anului 2015, iar presedintele Barack Obama a cerut 5 miliarde de dolari in 2016 pentru imbunatatirea apararii in spatiu. Acesta a afirmat: ,,Opriti-va un moment si ganditi-va la tot ce fac satelitii, ajuta sistemele GPS, supravegheaza si ofera oprtunitatea comunicarii, toate depind de ele. Conform publicatiei Scientific American satelitii pot fi scosi din functiune fara sa utilizezi rachete. Cel mai simplu mod este prin ruperea antenelor si vopsirea lentilelor”.
 
Insa nu este prima data cand Hilary Clinton a avut legatura cu OZN-urile si extraterestri. Aceasta a promis ca va face publice cele mai secrete documente americane care contin detalii despre OZN-uri si despre baza militara Area 51 din desertul Nevada daca va deveni presedintele Statelor Unite ale Americii in noiembrie 2016.
 
La inceputul anului 2015, candidatul la presedentie a fost invitatul unei emisiuni la radio din New York unde l-a cunoscut pe Lenard McKelvey, gazda emisiunii,care crede ca a fost rapit de extraterestri de mai multe ori. 
Aceasta i-a spus lui McKelvey ca va deschide dosarele secrete doar daca vor reprezenta un pericol pentru securitatea nationala. Atunci cand a fost intrebata daca crede in extraterestri, Clinton a afirmat ,,Nu stiu, vreau sa vad ce informatii descopar”. ,,Insa sunt nenumarate povesti care nu cred ca sunt inventate, cred ca acei oameni chiar au vazut lucruri, trebuie sa incercam sa le oferim oamenilor informatii. Eu asta cred. 
 
Mitchell a murit la varsta de 85 de ani intr-un spital, in februarie 2016.


loading...

Adauga un comentariu