Scena artistica din Romania

Papagalul mut se joacă la Sala Mare a TNB

Publicat: 20 nov. 2019

Papagalul mut se joacă la Sala Mare a TNB. Nae Caranfil revine la Teatrul Naţional din Bucureşti cu una din cele mai spectaculoase şi rafine puneri în scenă Papagalul mut – Istorii aproape adevărate despre un spion aproape uitat.

Prima reprezentaţie din această stagiune va avea loc duminică, 24 noiembrie 2019, ora 19.00. Astefl, Papagalul mut… face o…“săritură” considerabilă şi binevenită, de la 541 de locuri la peste 900! Pentru a ajunge la un public cât mai numeros, spectacolul se mută pe scena Sălii Mari!

Următoarele reprezentaţii sunt programate pe 12 și 13 decembrie.

Papagalul mut se joacă la Sala Mare a TNB

Papagalul mut – Istorii aproape adevărate despre un spion aproape uitat a avut premieră la sfârşitul anului 2018, la Sala Studio.

Reprezentaţie de reprezentaţie s-a jucat cu casa închisă.

Scenografia poartă semnătura unuia dintre cei mai apreciaţi artişti ai genului, Dragoş Buhagiar.

Coregrafia este semnată de Florin Fieroiu. Lupte scenice: Ionuţ Deliu. Muzica live: Trio Mirea.

Nae Caranfil este un scenarist, actor și regizor român. A absolvit în 1984 cursurile Institutului Național de Artă Teatrală și Cinematografică, pentru a debuta regizoral în 1993 cu „ E pericoloso sporgersi”, peliculă premiată la Festivalurile de film de la Bratislava din același an și Baule 1994 , dar și de către ACIN în 1993.

Este fiul cunoscutului critic de film Tudor Caranfil. A fost casatorit cu Mara Nicolescu intre anii 2001-2008.loading...

Adauga un comentariu