National

Papahagi, dupa demisia lui Baconschi: Eu, fiind mai tanar, mai rabd o vreme. „Dar, Doamne, pana cand?”

Publicat: 26 iun. 2014
1

Adrian Papahagi a scris pe Facebook, referitor la demisia lui Teodor Baconschi din PMP, ca „este o infrangere majora pentru Elena Udrea, care a preferat sa se inconjoare cu sicofanti fara anvergura” si adauga: „Eu, fiind mai tanar, mai rabd o vreme. Ma intreb, arghezian: «dar, Doamne, pana cand?»”.

Citeste si Teodor BACONSCHI a demisionat din PMP. Pe Facebook

Teodor Baconschi a demisionat azi din Partidul Miscarea Populara. A fost membru fondator al partidului, iar organizatia pe care creat-o si a condus-o la Sectorul 1 a obtinut primul scor pe tara la alegerile europene. Este o infrangere majora pentru noul presedinte, Elena Udrea, care a preferat sa se inconjoare cu sicofanti fara anvergura si a marginalizat complet vocile critice din partid. Poate fi multumita: a scapat de un odios intelectual cu doctorat la Paris (mai rezista totusi vreo 3-4 in partid, insa nu se stie pentru cata vreme)”, a sustinut Papahagi.

Citeste si Andrei Plesu explica de ce partidul Elenei Udrea nu se deosebeste de celelalte

El mai spune ca Teodor Baconschi va ramane mereu prietenul sau si ca ii intelege „integral dezgustul pentru politica”.

„Eu, fiind mai tanar, mai rabd o vreme. Ma intreb, arghezian: «dar, Doamne, pana cand?»”, mai scrie Papahagi, in finalul mesajului postat joi pe contul sau de Facebook.

Fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a postat, joi, pe Facebook, o scrisoare adresata presedintelui PMP, Elena Udrea, prin care o anunta ca demisioneaza din formatiunea pe care o conduce.

Citeste si Regretul lui Cristian Preda: PMP, lipsit de un plus de credibilitate

Comentarii
  • Vai,vai ce pierdere uriasa pentru partid!!! Macar tu nu pleca,esti tanar,rezista Adriene!Daca si tu vei pleca se va duce de rapa acest partid,caci va ramane fara intelectuali.

  • Tot respectul pentru domnul Baconschi si domnul Papahagi si pentru calitatile lor incontestabile de veritabili intelectuali. Pentru un om politic insa, s-ar putea ca aceste calitati sa nu fie suficiente sau chiar sa fie daunatoare.

Adauga un comentariu