National

Papaiani: Ministrilor li se pun salariile de-o parte, la Bruxelles

Publicat: 11 ian. 2016
Editia PDF
14 Oct. 2019

Sebastian Papaiani vorbeste cu tristete, intr-un interviu, despre modul in care a fost si este condusa Romania. Actorul arata ca in tara noastra au fost rasplatiti doar cei din conducere. Pentru ca refuza sa fure, Papaiani  refuza sa intre in politica.

„Romania nu a avut niciodata bani pentru cei multi si care tin de fapt tara asta. Au fost bani doar pentru cei care o conduc si culmea pentru cei care o conduc prost. Ei intre ei isi dau prime, pensii. Nici nu s-au pensionat si isi dau pensii. Iar eu am facut 66 de filme de lung metraj, 350 de telenovele, 150 de filme de scurt metraj si nu primesc niciun ban de la nicio organizatie. Eu am muncit, iar drepturile mele sunt incalcate”, spune actorul.

Presedintele se ocupa de lucruri marunte
Sebastian Papaiani nu si-a pierdut speranta de mai bine, chiar daca este nemultumit de prestatia de pana acum a presedintelui Klaus Iohannis.

„Intotdeauna exista o sansa. Cu conducerea pe care o avem acum si nu ma refer la presedintele tarii, el nu are cum sa salveze o tara si nici nu si-a propus treaba asta, se vede. Este de un an de zile presedintele tarii si se ocupa cu lucruri marunte. Despre guvern ce sa zicem? Ministrilor li se pun salariile deoparte de unde au venit, din Belgia, de la Bruxelles, salarii mari. Cu salariile astea de aici probabil ca isi vor cumpara papuci de casa. Dar cred ca vor face ceva ca ei spiritul comertului”, a mai spus Papaiani.

Politica nu este pentru cei cei corecti
Marele actor spune ca politica nu este pentru cei cei corecti. „Pentru ca nu e meseria mea. Eu sunt un om cinstit, nu am suportat nici pe vremea lui Ceasusescu si nici acum „sa ma descurc”. Asta inseamna sa furi. Cu cine sa ma implic in politica? Cu soferi, camionagii, cu carutasi? Ce stiu aia sa faca? Eu am invatat ceva la scoala la viata mea. Eu nu pot sa votez de mana cu un tamplar. Cum sa pui un tamplar sa conduca?”, spune actorul.loading...

Comentarii
  • Papaiani, ai imbatranit urat de tot! Cu oameni ca tine caruia ii put romanii care lucreaza pe la Bruxelles, ajungem din nou sa strigam in strada „Nu ne vindem tara!” ca pe vremea lui Iliescovici! Actor si om de duzina!

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit