News Flash:

Papucei

4 Octombrie 2000
850 Vizualizari | 0 Comentarii
Patru ardei capia (de forme mai deosebite, cu varful mai rarucit), salata de vinete (din 2 - 3 vinete mici), 100 g icre sau 3-4 linguri de fasole batuta.
Ardeii spalati se taie in lung incepand cam la 1/3 a lungimii spre cotor. Se taie numai codita de la exterior si semintele din interior fara a atinge cotorul. Se spala din nou si se lasa sa se scurga. Cu ajutorul unui cutit sau cu un cornet se umplu "papuceii" cu una din pastele mentionate. Bucatica de ardei taiata de la inceput se infige in pasta in partea cotorului. Se orneaza cu jumatati de maslina sau boabe de mazare, bucatele de morcov fiert etc. Cu ajutorul unei picaturi de maioneza se simuleaza ciucurele din varful "papucelului". Se aranjeaza pe frunze de salata. Papuceii astfel preparati pot constitui un element decorativ pentru un platou cu salata orientala, fasole batuta etc.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2038 (s) | 22 queries | Mysql time :0.078385 (s)