Magazin

PARADOX: In Facultatea de Jurnalism N-AU VOIE sa intre jurnalistii. Ce anunt a postat Decanatul

Publicat: 15 iul. 2013
1

In Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti, a fost postat un anunt care interzice accesul jurnalistilor in incinta. Asta desi peste jumatate dintre studentii de acolo se pregatesc sa devina jurnalisti si multi dintre ei lucreaza deja in presa.

Anuntul a fost postat la avizierul din cladirea Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (FJSC) de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Fotografia a fost facuta luni, de Elena Muche, o jurnalista a unui post de televiziune care este, in acelasi timp, masteranda a facultatii. Afisul este semnat de decanul FJSC, Viorica Paus, potrivit b365.ro.

Tanara povesteste ca a intrat in facultate luni si: „Pe toti peretii erau afisate avertismente cu privire la jurnalisti, redactate in data de 11 iulie 2013 de Decanat. Cand am facut aceasta poza, paznicul a sarit pe mine ca ars, cum ca: ”Nu am voie sa fac poze in institutie fara acordul decanului”. De asemenea, cand a fost informata decana cu privire la ”o eventuala jurnalista”, a inceput sa faca valuri in toate salile de curs, in care aveau loc inscrierile la licenta.”

Pana la ora publicarii articolului, la numarul de telefon al secretariatului, postat pe site-ul institutiei, nu a raspuns nimeni.

Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a primit, in luna aprilie, un nou sediu, in locul unui fost camin al Liceului Bilingv Decebal. Aici vor functiona sali de curs, laboratoare de specialitate, laboratoare de cercetare, dar si un studio media dotat cu montaj, regie si platou.

Adauga un comentariu