National

Paramedici SMURD PRINSI la casa de PARIURI

Publicat: 01 sept. 2014
1
Doi paramedici si un alt angajat SMURD din Constanta au fost surprinsi in timp ce se plimbau in interes personal, in timpul orelor de serviciu. Doi paramedici imbracati in uniforma rosie, cu insemne specifice activitatii de prim ajutor, au facut un mic popas in zona Far,pentru a sta la coada intr-o casa de pariuri sportive.

Citeste si: E un MIRACOL ca a SUPRAVIETUIT! A stat BLOCAT 11 ore!

Echipajul de prim ajutor a ajuns la Public Bet cu o autospeciala inmatriculata cu numarul MAI 35345, imaginile fiind surprinse, in cursul zilei de duminica, de catre reporterii Replica. Masina SMURD a stationat minute bune in zona, soferul asteptandu-i pe cei doi la volanul autospecialei aflate pe strada Aurora. 
Mai exact, cei doi paramedici au pasit in sediul cu pricina, Duminica, ora 11.15 si au zabovit in jur de 15 minute. Totodata, saptamana trecuta, unul dintre cei doi paramedici a fost surprins la aceeasi casa de pariuri. Reprezentantii ISU Dobrogea au aflat despre fapta angajatilor.
De mentionat ca inainte de acest incident, oamenii legii au intervenit pe Soseaua Mangaliei, acolo unde patru autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier, soldat cu doua victime.
Adauga un comentariu