Titlurile zilei

Paranghelie pentru votanții de vârsta a treia din Aroneanu, organizată de Benone Moruzi! Petrecerea a fost sponsorizată de Dragoș Samoilă – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 04 oct. 2022
Paranghelie pentru votanții de vârsta a treia din Aroneanu organizată de Benone Moruzi Petrecerea a fost sponsorizată de Dragoș Samoilă  GALERIE FOTOVIDEO
Pregatit pentru alegerile viitoare, Benone Moruzi organizează petreceri cu ștaif pentru votanții de vârsta a treia

Benone Moruzi a sărbătorit pe 1 octombrie „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice“ și a organizat o paranghelie pentru votanții de vârsta a treia din Aroneanu. Evenimentul a avut loc la restaurantul Liria Events și a fost sponsorizat de Dragoș Samoilă, cel care deține bodega de pe malul lacului Aroneanu. Omul de afaceri a fost nevoit să susțină din banii lui petrecerea organizată în scop electoral de unul dintre cei mai slabi primari din județul Iași. Soții Samoilă au deja contracte de peste 1 milion de euro cu mai multe primării din județul Iași

„Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice“ se sărbătorește încă din 1 octombrie 1991. Având în vedere circumstanțele, primarul comunei Aroneanu, Benone Moruzi, a decis să profite de idee și să organizeze o paranghelie electorală cu mâncare, băutură și joc de hore tocmai în restaurantul prietenilor lui cei mai buni, soții Anca și Dragoș Samoilă. Așa cum era de așteptat, totul a fost sponsorizat de Dragoș Samoilă, un abonat la contractele cu primăriile din județul Iași.

persoane pe ringul de dans al unui restaurant
Petrecerea pentru cei de vârsta atreia din comuna Aroneanu a fost sponsorizată de Anca și Dragoș Samoilă

Benone Moruzi își ține alegătorii aproape: Paranghelie pentru votanții de vârsta a treia din Aroneanu!

tort cu doua artificii in el
Pensionarii au mâncay și au dansat în cadrul evenimentului „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice“

Primarul comunei Aroneanu, Benone Moruzi, a sărbătorit pe 1 octombrie „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice“. Evenimentul a mascat, de fapt, o chermeză electorală în care primarul a petrecut împreună cu acoliții și susținătorii lui financiari.

Paranghelia în care ar fi trebuit să fie sărbătorite persoanele cu vârsta peste 65 de ani a avut loc în localul de lux deținut de familia Samoilă pe malul lacului Aroneanu.

În cadrul restaurantului Liria Events, persoanele din Centrul de zi/Unitatea de Îngrijire la Domiciliu Vârstnici „Sf. Pantelimon“ au primit mâncare, băutură și au beneficiat de un program artistic. Toți cei prezenți la eveniment au dansat, au cântat și au mâncat tort în cinstea marii sărbători ce i-a adunat sub același acoperiș. Totul a fost comandat de nimeni altul decât de primarul comunei Aroneanu, Benone Moruzi, împreună cu soții Samoilă. Bătrânii au fost aranjați la mese, puși să bată din palme, să danseze în hore cu zâmbetul pe buze, să mimeze voia bună și extazul participării la eveniment.

Aroneanu este cea mai slab dezvoltată comună din zona metropolitană din Iași, dar acest lucru nu îl împiedică pe primarul Benone Moruzi să organizeze petreceri inutile pentru a îi convinge pe cei mai slabi să îl voteze și în mandatul următor.

 persoane ce stau la masa la un restaurant
Circul a fost comandat de nimeni altul, decât de primarul comunei Aroneanu, Benone Moruzi, împreună cu soții Samoilă

Soții Samoilă sponsorizează chefurile lui Benone Moruzi

persoane imbracate in ie romaneasca pe malul unui lac
Anca și Dragoș Samoilă încasează milioane de euro din contracte de consultanță cu primăriile din județul Iași

Anca și Dragoș Samoilă, cunoscuți deja pentru contractele de consultanță pe care le oferă cam tuturor primăriilor din județul Iași, au sponsorizat „Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice“ în comuna Aroneanu.

Cei doi granzi ai contractelor de consultanță cooperează de minune cu primarul comunei Aroneanu, Benone Moruzi. La cererea acestuia, au organizat evenimentul dedicat celor mai în vârstă chiar în localul de lux pe care îl dețin.

Firma Pro Consulting Expert, deținută de soții Samoilă, a prins deja un pot de peste 1 milion de euro pentru anul 2022. Aceștia trăiesc de pe spatele primăriilor din proiecte dezvoltate prin Programul Național de Investitții „Anghel Saligny“ (PNI) și prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). De exemplu, într-o singură zi, firma lui Dragoș Samoilă a încheiat două contracte cu două primării diferite, în valoare de 70.000 de lei. În comuna Mogoșești-Siret a prins un contract de 6.000 de euro pentru o consultanță privind reabilitarea dispensarului din localitate și altul de 11.200 de euro pentru servicii de proiectare și inginerie – faza studiului de fezabilitate pentru același dispensar.

Paranghelia pentru votanții de vârsta a treia din Aroneanu, sponsorizată de familia Samoilă, a fost doar un motiv în plus de colaborare cu bunul lor prieten, Benone Moruzi.
Comentarii
  • Penibil dar adevărat. Dar uite asa plătește parcarea utilizata cu acordul lui Beni ilegal. Vorba aia, au acoperit canalul de colectare al apelor pluviale ca sa facă parcare și în curând adio drum.

  • Petrecerile se fac atunci când ai un motiv ….
    Respectam persoanele de vârsta a treia…
    Că și comuna Aroneanu va rămâne în întuneric multi ani …de ce….simplu
    Tot partidul îl iubește pe acest primar pentru că a ieșit bine in alegeri ei sunt cei ce dau ALESII neamului.

  • Si DNA-ul doarme in continuare. Pai de ce? Pai simplu, pentru ca primarul a facut ce a vrut el cu pamanturile de acolo si de aici trageti dv concluziile.

Adauga un comentariu