National

Parapantist francez, cautat in muntii din zona Comandau.Barbatul a fost gasit – UPDATE

Publicat: 08 iul. 2019

UPDATE: Parapantistul francez a fost gasit. Acesta a ajuns la o pensiune din localitatea Gresu, judetul Vrancea. Barbatul acuza dureri cervicale. "Parapantisul francez a fost gasit constient la o pensiune din localitatea Gresu, judetul Vrancea. S-au deplasat la fata locului 2 ambulante Smurd de la Tg. Secuiesc – judetul Covasna si de la Vidra – judetul Vrancea. Acesta acuza dureri in zona cervicala. Dupa acordarea ingrijirilor medicale va fi transportat la UPU Focsani", a transmis ISU Covasna.

Un parapantist, cetatean francez, este cautat de mai bine de 12 ore. Barbatul zbura dinspre Brasov spre zona Comandau si a disparut. Apropiatii acestuia au cerut ajutor prin serviciul unic de urgenta 112 cand au vazut ca acesta nu a mai ajuns la destinatie. Parapantistul a fost vazut ultima data in judetul Covasna.

Turisti americani, rataciti la coborarea din munti. Salvamontistii i-au gasit dupa ore de cautare

Peste 40 de pompieri militari, politisti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, dar si voluntari au plecat in cautarea parapantistului, dar pentru moment acesta nu a fost gasit.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit