Magazin

Parca a imbatranit cu 10 ani! O fosta prezentatoare TV, de nerecunoscut – FOTO

Publicat: 22 oct. 2013

Timp de patru ani a prezentat jurnalele Observator, de la orele 13.00 si 16.00, la Antena 1. Insa, la inceputul acestui an, Oana Frigescu a parasit pupitrul de stiri.

De atunci, a refuzat sa participe la vreun eveniment monden si nu a facut orice declaratie legata de viata personala, presarata cu scandaluri. Fosta vedeta TV nu are o relatie prea buna cu tatal copilului ei, dar mai ales cu Roxana, noua iubita a acestuia, cu care s-a si luat la bataie intr-un parc.

Gurile rele spun ca Oana suspina inca dupa postul de stirista, iar ipoteza nu e deloc greu de crezut, avand in vedere ca Oana pare foarte trista in ultima vreme. Prezentatoarea a fost surprinsa de fotoreporteri in timp ce iesea dintr-un mall in care facuse cateva cumparaturi, iar imaginile vorbesc de la sine, scrie click.ro!

Oana Frigescu merge extrem de ingandurata si, in ciuda machiajului, pare mai batrana cu 10 ani, semn ca somajul si supararile din viata personala o afecteaza tot mai mult.

Cu ochii in lacrimi, Oana si-a luat ramas bun de la public la inceputul lunii ianuarie, insa nu erau lacrimi de fericire. Din surse apropiate stiristei, se pare ca brunetei ii expirase contractul cu Antena 1, iar renegocierile nu au decurs asa cum si-ar fi dorit Oana.

Cu un salariu de aproximativ 2.000 de euro lunar, care nu suferise modificari in decursul anilor, jurnalista s-a gandit ca nu ar face o „insolenta” daca ar cere cateva sute de euro in plus. S-a lovit insa de refuzul mai marilor din Intact. Suparata, Oana Frigescu a hotarat sa plece, considerand nedreapta reactia acestora.

Adauga un comentariu