Local

Parchetul Harlau se muta intr-un sediu nou

Publicat: 24 iun. 2011
1

@ Noul sediu se afla nu departe de Judecatoria Harlau, pe strada Gheorghe Doja nr. 2 @ Pentru construirea noului sediu, Ministerul Justitiei a cheltuit aproximativ 11 miliarde de lei vechi

In urmatoarele doua saptamani, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Harlau vor lucra intr-un nou sediu, construit cu fonduri in valoare de aproximativ 11 miliarde de lei vechi, alocate de Ministerul Justitiei. „In noul sediu vom avea conditii foarte bune pentru desfasurarea activitatii. Speram sa ne mutam pana la 15 iulie. Acolo, in noul sediu, avem 10 incaperi mari cu o suprafata utila de peste 200 de metri”, a spus Ghenadie Ciobanu, prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Harlau.
Construirea noului sediu a demarat in 2009. Cladirea in care va functiona Parchetul Harlau se afla pe strada Gheorghe Doja nr. 2, nu departe de Judecatoria Harlau, la intersectia dintre strazile Mihai Eminescu, Stefan cel Mare si Gh. Doja. In prezent, Parchetul Harlau functioneaza intr-o casa veche, situata pe strada Stefan cel Mare, la intrarea in oras dinspre Targu Frumos, pe dreapta. Procurorii sunt nevoiti sa lucreze in cele cateva camarute ale imobilului vechi de aproape 80 de ani.
Parchetul Harlau are competenta atat in oras, cat si in comunele limitrofe, cum ar fi Cotnari, Scobinti, Ceplenita, Deleni si Belcesti.

Comentarii
Adauga un comentariu