Eveniment-Social

Parcurile de joaca din Iasi, distruse de tineri pe timpul noptii

Publicat: 29 iul. 2015
1

Spatiile de joaca special amenajate pentru copii au intrat pe mainile grupurilor de tineri care isi petrec aici noptile in timpul verii. De multe ori, mobilierul instalat in aceste parcuri de joaca este vandalizat. Intr-o singura zi, la data de 28 iulie, politistii locali au aplicat 26 de sanctiuni cu valori cuprinse între 100 si 1.500 lei pentru nerespectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, dar si 29 de amenzi celor care au aruncat PET-uri sau ambalaje in asemenea spatii.

„Numitul D.M., de 20 ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 150 lei, conform HCLM Iasi numarul 338 din 2006, privind Regulamentul de organizare si functionare a spatiilor de joaca pentru copii, deoarece a fost depistat în parcul de joaca pentru copii situat pe strada Vasile Lupu, numarul 110, în timp ce utiliza echipamentele de joaca fara a respecta limita de vârsta inscriptionata pe panoul de informare”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi. In total, pe parcursul zilei respective, politistii locali au dat 144 de sanctiuni contraventionale în valoare de 22.455 lei.

Comentarii
  • Ar trebui sa veniti si in Alexandru si Dacia sa vedeti cum stau in parcul de joaca destinat copiilor si strica toate echipamentele, consuma alcool si fac scandal pana noaptea tarziu.De asemenea dimineata sa vedeti cum isi duc DOAMNELE si DOMNII cainii in parc sa-si faca nevoile…
    Pe astia cine ii vede?

  • eu purtatorul de cuvint a politiei comunitare va comunic:noi nu avem timp sa ne ocupam de parcurile de joaca, noi avem o misiune mult mai nobila:lucram in serviciul de spionaj a tatucului nostru care ne hraneste-GHIORGHI NIKITA- si-atit.

  • Totusi un nr la care sa putem alerta aceste incidente nu exista? Cred ca sunt foarte multi cei care observa astfel de incidente (de ex. chiar acum in Alexandru)…

Adauga un comentariu