Eveniment-Social

Parcurile de joaca din Iasi, vandalizate de tinerii scandalagii

Publicat: 18 mai 2016
1

Numeroase parcuri de joaca intra pe mainile grupurilor de tineri care si-au facut un obicei din a consuma alcool si de a provoca scandal pe timpul noptii in aceste spatii. De cele mai multe ori, tinerii turmentati folosesc in exces mobilierul cu limita de greutate montat in spatiile special amenajate pentru copii si ajung sa le vandalizeze. Din aceste motive, politistii locali au intensificat actiunile în cartierele din municipiul Iasi, pentru respectarea normelor de convietuire sociala si mentinerea curateniei. În acest sens, s-a actionat cu precadere în zona parcurilor publice si parcurilor de joaca pentru copii.

„Numitul S. T. I, de 23 de ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 200 lei, conform Hotararii de Consiliu Local Municipal Iasi numarul 338 din 2006, privind Regulamentul de organizare si functionare a parcurilor de joaca pentru copii, deoarece a fost depistat în timp ce consuma bauturi alcoolice într-un parc de joaca pentru copii situat pe strada Costache Negri”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Totodata, L. E. M., de 16 ani, domiciliata în municipiul Iasi, a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 50 lei pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, deoarece a fost depistata în timp ce fuma într-un parc de joaca pentru copii, situat pe bulevardul Nicolae Iorga. Amenzi au fost date inclusiv proprietarilor de animale care au scos la plimbare cainii fara botnita.

„Numitul B. A., de 63 ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 1.500 lei, conform OUG numarul 55 din 2002, privind regimul de detinere al câinilor periculosi sau agresivi, deoarece a fost depistat pe strada Basarabi, în timp ce a lasat în libertate un câine rasa Rottweiler, fapt ce pus în pericol copiii aflati într-un parc de joaca pentru copii din apropiere”, au mai precizat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Comentarii
  • IN ANUL DE GRATIE 2010 AU FOST DATI AFARA 460 DE POLITISTI COMUNITARI,NICHITA CU GURA LUI A SPUS CA NU O SA MAI VEDETI COMUNITARI PRIN PARCURI ,ASA A FOST, ACUMA CRIME ,STATUI FURATE, VANDALIZARI, NE INTREBAM DE CE ?NU?

  • Pa da norma ca au loc acte de vandalismi pentru ca Politia Locala e „ocupata” sa dirijeze intersectii unde nu ar fi necesara prezenta lor sau sa stea in masini si sa isi nea cafeaua…

  • DAAAAAAAA cu preventia sexuala ,,,sa nu faca amanta lu””” nichita SEX cu altzi barbatzi. halal serviciu ,,,, asa tot sa lucrezi. HAI PA.

Adauga un comentariu