Eveniment-Social

Parcurile de joaca, distruse de tinerii teribilisti

Publicat: 12 iun. 2014

Tinerii si grupurile de tineri fac prapad in parcurile de joaca special amenajate pentru copii. Mobilierul urban din aceste spatii a intrat pe mainile celor ce consuma aici bauturi alcoolice, provoaca scandal, iar de cele mai multe ori distrug mobilierul. Tinând cont de încalzirea vremii si faptul ca parcurile de joaca sunt tot mai populate, politistii locali au actionat in aceste zone si aplica zilnic amenzi vandalilor.

„Numitul H. I., de 23 ani, domiciliat în judetul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 700 lei deoarece a patruns în parcul de joaca pentru copii situat pe strada Basarabi, în spatele blocului Q3, fara a respecta programul de functionare, consumând bauturi alcoolice si tulburând linistea publica”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Citeste si: Voi stiti ce cumparati? Mafia pietelor din Iasi controleaza produsele agricole

Citeste si: ATENTIE IESENI. Iata cand incepe deratizarea in pieteloading...

Comentarii
  • in 2010 au dat afara 260 de politisti comunitari,PRIMARUL cu gurita lui a spus ,,,ca no sa mai vedeti POLITISTI comunitari prin parcuri,S-a transformat in POLITIE LOCALA ,tot hara norma de hrana si statut special,nimica nu se va face.

Adauga un comentariu