Magazin

Pare normala, dar a avut un obicei care ii distrugea corpul: „Faceam asta de 3 ori pe zi, eram dependenta!”

Publicat: 20 iun. 2015
Amelia Morton, o tanara in varsta de 23 de ani din Marea Britanie, se bucura acum de o viata normala.
A avut insa un obicei ciudat din cauza caruia silueta ei a avut de suferit in trecut. In timpul facultatii tanara ajunsese sa dezvolte o dependenta pentru pizza. Consuma in jur de 3 portii in fiecare zi si cheltuia pentru acest obicei cate 600 de euro in fiecare luna.
Amelia a mers chiar pana in punctul in care s-a angajat doar pentru a avea banii necesari satisfacerii acestei dependente, scrie kanald.ro.

Vezi si Ce s-a descoperit in pantecele unei femei de 92 de ani 

„Totul s-a intamplat fara sa imi dau seama, pur si simplu nu realizam ca doar asta mancam. Mergeam la pizzerie in fiecare zi. Vedeam ca iau in greutate si ca nu ma simt tocmai bine, insa nu ma gandeam ca acesta este motivul”, povesteste Amelia.
Si-a dat seama de greseala pe care o face atunci cand tatal ei i-a spus un lucru care a deranjat-o. „Am stat de vorba si mi-a zis ca nu e bine ceea ce fac. M-a marcat cand mi-a spus ca baietii nu sunt atrasi de fetele grase si ca ar trebui sa slabesc. Am crezut initial ca rade de mine, ca e rautacios, dar mi-am dat seama ca nu imi vrea raul si ca are dreptate”.
In 5 luni Amelia a reusit sa slabeasca si a ajuns de la 80 la 60 de kilograme. Iata cum arata inainte:
 loading...

Adauga un comentariu