Dulciuri

Parfait de visine

Publicat: 08 apr. 2011
2

Ingrediente:

3 albusuri de ou,
3 galbenusuri de ou,
200 g zahar,
300 g visine,
100 g zmeura,
350 ml frisca de 30-33%,
125 g Mascarpone

Mod de preparare:

În albusurile de ou, se adauga 3 linguri de apa si 150 g de zahar, vasul cu albusuri se pune peste o cratita unde fierbe apa. Se bat albusurile cu un mixer primele 4 minute la o viteza redusa, restul de 4 minute la viteza mare. Apoi se ia vasul de pe cratita unde fierbea apa si se bate înca patru minute, pâna când amestecul se raceste.

Se bat galbenusurile cu restul zaharului.
Cu ajutorul blenderului maruntiti visinele congelate.
Se bate frisca cu mascarpone pâna se formeaza o masa omogena.
Cu foarte mare atentie amestecati tot ce avem (albusurile si galbenusurile batute, frisca si visinile).
Se adauga zmeura si se da amestecul în congelator pentru o ora-doua.




Adauga un comentariu