Dragoste

Parfumul cu feromoni, irezistibil pentru barbati

Publicat: 10 mai 2010

Daca doresti cu adevarat sa seduci pe cineva, nu lasa jocul la voia intamplarii. Foloseste parfum ce contine feromoni.

Importanta mirosurilor pentru noi
Mama Natura foloseste diferite mirosuri pentru a atrage sau respinge ceva. Trucurile sale au fost destul de repede copiate si de oameni. De-a lungul istoriei, ne-am dovedit foarte sensibili la mirosul unei alte persoane. Aproape fiecare produs cosmetic pe care-l folosim are un miros special si atractiv tocmai din acest motiv.

Mirosul natural al unui barbat are un efect mai mare asupra femeilor decat deodorantul.

Cum ne afecteaza viata sexuala anumite mirosuri?
Se presupune ca barbatii si femeile sunt atrasi de mirosuri diferite. Femeilor pur si simplu le place sa poarte parfum, acesta facandu-le sa se simta foarte atractive. Cum se pune problema cand vine vorba de barbati? Acestia sunt considerati adevarate partide daca prin parfumul lor reusesc sa scoata ‘fiara’ dintr-o femeie. Un miros placut al corpului crestere increderea in sine si duce la aparitia sentimentului de binestare.

Parfumurile ce contin feromoni ne fac mai atragatori pentru sexul opus. Acest lucru a fost demonstrat intr-un studiu realizat de Universitatea din San Francisco in 2002, cand 74% din femeile ce au purtat parfum cu feromoni au atras atentia a mai mult de 50% dintre barbati.

In afara de faptul ca ne afecteaza viata sexuala, parfumurile cu feromoni pot avea un impact considerabil si asupra carierei. Le poti folosi pentru a-ti incanta seful sau poate chiar pe colegi – stim ca o anumite tensiune sexuala poate sa electrizeze lucrurile atunci cand acestea devin monotone.

Da fuga la magazinele erotice
Feromonii sunt substante pe care le secretam fara nici un efort suplimentar. Cu toate acestea, ne-am obisnuit sa ne seducem simturile si astfel, uneori folosim miloace auxiliare pentru a obtine ceea ce este deja al nostru.

In magazinele erotice poti gasi o gama larga de parfumuri cu feromoni destinate pentru diferite ocazii si gusturi. Exista parfumuri speciale atat pentru barbati si femei, cat si pentru lesbiene si homosexuali.

sursa: sexgen.roloading...

Adauga un comentariu