Magazin

Parfumuri pentru orice moment al zilei, indiferent de anotimp

Publicat: 23 sept. 2022
Parfumuri pentru orice moment al zilei indiferent de anotimp

În acest an, magazinele moderne de cosmetice sunt pline cu opțiuni de parfumuri pentru diferite gusturi și buzunare. Pentru a avea un parfum bun, nu mai rămâne decât să verificați ofertele și să alegeți produsul potrivit.

Parfumurile diferă prin tipuri de arome cheie și saturație, prin mărci și categorii de preț. Pentru a alege produsele optime vă sugerăm să vedeți mai multe parfumuri arăbești. Acestea sunt produse de calitate înaltă, special create pentru orice moment al zilei, indiferent de anotimp.

Indiferent de recomandările producătorilor, gustul personal este cheia în alegerea parfumurilor.

Dacă vrei prospețime și lejeritate, alege parfumuri orientale cu o compoziție răcoritoare, cu note dominante de portocale și suc de piersici. Ele pot avea note de iasomie dulce și note lemnoase de mosc.

Fanii parfumurilor arăbești spun că adoră astfel de produse, pentru că ele pot crea o atmosferă de puritate, armonie și prospețime. În plus, parfumurile de acest fel nu conțin alcool. Astfel de produse sunt de calitate înaltă și au compoziții deosebite, rafinate. Ele au arome bogate și senzuale cu un caracter unic, oriental, create și prin uleiuri naturale, care se folosesc din cele mai vechi timpuri.

Cele mai preferate din lumea fabuloasă a parfumului oriental sunt acelea cu note de măr verde, chihlimbar, vanilie, lemn de santal și diferite condimente orientale.

Un lucru important la aceste produse arăbești este aroma. Se spune că parfumurile orientale au diferite arome (de citrice, iasomie, trandafir, cedru), conțin mirodenii uimitoare și diferite ingrediente exotice. Ele pot avea combinații de note florale incomparabile, care sunt ideale pentru femeile senzuale. Unele parfumuri au note de condimente speciale și piper jamaican, ce pot atenua puțin notele florale prea dulci și care astfel sunt perfecte pentru femeile frumoase și ambițioase.

La aceste parfumuri aroma este intensă, dar poate fi în același timp și moale. Asta este o caracteristică unică a parfumeriei arabe, la care se adaugă desigur și durabilitatea. Parfumurile sunt persistente, ceea ce este important pentru că se folosesc puțin, nu se consumă rapid și astfel se face economie la bani.

Unii oameni preferă parfumurile cu arome dulci, orientale care au note de flori și fructe și compoziții ce au devenit deja populare. Există și parfumuri ce îmbină frumos notele picante și răcoritoare, de citrice, crin și condimente, lemn de santal și chihlimbar. Parfumurile cu arome de trandafiri captează toate simțurile și sunt în sticle foarte elegante.

Alte ingrediente speciale sunt: lemn de santal, cedru și oud. Lemnul de santal este folosit în parfumurile din India, iar cedrul are un miros special și oferă parfumurilor orientale arome acide și lemnoase. Despre oud se spune că este un ingredient rar, este un ulei extras din lemnul unui arbore ce crește în Asia de Sud.

Unii oameni preferă parfumurile ce au uleiuri esențiale în compoziție și care au și afrodisiace naturale, cum este moscul și chihlimbarul. Aceste componente sunt deja foarte populare în 2022 și apar frecvent în parfumurile arabe. Moscul are miros dulce-înțepător și este un ingredient rar.

Cele mai populare parfumuri arăbești în 2022 sunt:

  • Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud inspirat din Orientul Mijlociu
  • Maison Francis Kurkdjia Satin Mood cu miros profund, infuzat cu ulei de argan și caise
  • Jo Malone London Gardenia & Oud cu note de oud, gardenie albă și chihlimbar
  • Prada, Soleil Au Zenith Spice cu note de nucșoară, vanilie, piersici, lemn de santal și scorțișoară
  • Tom Ford Noir cu note orientale florale, seducătoare pentru femei fatale
  • Guerlain Santal Royal cu note de lemn de santal și altele.

Cumpărarea unor asemenea parfumuri este o decizie bună și în plus, nu va face o gaură în bugetul personal. În prezent, cosmeticele orientale sunt foarte populare și au recenzii pozitive. Ele impresionează îndeosebi prin mirosul puternic, de aceea fiecare parfum, indiferent de alegerea lui, trebuie aplicat cu moderație. Dacă se aplică în exces, mirosul prea intens poate deveni puțin copleșitor. Aceste parfumuri impresionează și prin ambalajele și sticlele elegante, ele devin astfel idei de cadouri perfecte penntru familie și prieteni, pentru orice ocazie deosebită.
Adauga un comentariu