Religie

Parintele Argatu: 9 zile sa faci asa, pentru dezlegare de toate blestemele si farmecele

Publicat: 08 mart. 2018

Rugaciune de dezlegare de blestem

Indurate Doamne, Bunule si Iubitorule de oameni, Care pentru indurarile Tale ai trimis pe Unul‑Nascut Fiul Tau in lume, ca sa rupa zapisul gresealelor cel asupra noastra si sa dezlege legaturile celor legati de pacate si sa propovaduiasca celor robiti iertare, Tu, Stapane, si pe robul Tau (N) libereaza‑l cu bunatatea Ta, de legatura ce este pusa asupra lui, si‑i daruieste lui sa se apropie fara de pacat, in toata vremea si in tot locul, cu indraznire catre slava Ta, si cu cuget curat sa ceara de la Tine mila cea bogata. Ca milostiv si iubitor de oameni Dumnezeu esti, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. (Molitfelnic)

***

Rugaciuneaa mare de dezlegare de toate blestemele si farmecele a parintelui Argatu! Se face timp de 9 zile, asa:

Unii cred in ele, altii le contesta vehement existenta si puterea. Cert este, insa, ca blestemele sunt amintite in Biblie, primul blestem fiind cel indreptat de Dumnezeu catre Adam si Eva care au muscat din fructul oprit.
Daca faci parte din categoria celor care cred in blesteme sau, mai rau, a celor care au fost loviti de acestea, iti propunem sa rostesti rugaciunea parintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme.
Pregatiri inainte de a rosti rugaciunea de dezlegare de blesteme
Conform site-ului www.ortodoxia.rol.ro, rugaciunea care ne-a ramas de la parintele Ilarion Argatu este una dintre cele mai puternice rugaciuni de dezlegare de blesteme, dar functioneaza numai daca respecti anumite conditii.

  • Astfel, timp de 9 zile posteste, iar lunea, miercurea si vinerea tine post negru pana la ora 24.00. Daca nu poti sta nemancata pana la miezul noptii, tine postul pana la orele 18.00 sau, si mai bine, pana la 21.00 si mananca numai o singura data, evident, alimente de post.
  • In fiecare din cele 9 zile, fa 40 de metanii si rosteste rugaciunea Tatal Nostru de mai multe ori.
  • Intre orele 22.00 si 24.00, asaza 9 lumanari in forma de cruce si aprinde-le. Lipeste-le pe o tava, o placa de faianta sau o caramida si, foarte important, lasa-le sa arda complet.

Apoi fa 3 metanii, rosteste Tatal Nostru, apoi rugaciunea de dezlegare. Repeta aceasta succesiune de 3 etape pana ajungi la 40 de metanii.

Citeste si Rugaciunea care se spune in post

Rugaciunea pentru dezlegare de blesteme

Iata care este rugaciunea parintelui Ilarion Argatu pentru dezlegare de blesteme: “Dezleaga, Doamne, toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (aici, rostesti numele tau), apara-ma!

Dezleaga, Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu (numele vrajmasului), dezleaga-le! Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele tau), iarta-ma!

Dezleaga, Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca: priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor etc (aici completezi cu tot ce crezi ca ti-a fost legat). Amin!”

Cunosti si alte rugaciuni de dezlegare de blesteme? Ti s-a intamplat sa fii lovita de blesteme?loading...

Adauga un comentariu