Celebritati

Parintii lui Razvan Ciobanu risca sa fie executati! Ce datorii au de platit din cauza fiului

Publicat: 07 mai 2019
6

Razvan Ciobanu a fost reclamat la politie de Vica Blochina, sustinand  la TV ca erau foarte buni prieteni, dar dupa faptele sale nu putem deduce acest lucru.

Totul s-a intamplat in urma cu doua luni, cand Vica Blochina i-ar fi imprumutat niste genti scumpe, de firma, lui Razvan Ciobanu.

Dar nu este singura care l-a ajutat pe designer. O prietena de-a Vicai Blochina, pe nume Gabi, i-ar fi dat si ea genti lui Razvan Ciobanu. Regretatul creator de moda le-ar fi cerut pentru realizarea unei sedinte foto. Nu se stie exact daca sedinta a fost facuta sau nu, pana la urma.

Vezi si: Socant: A murit creatorul de moda Razvan Ciobanu – FOTO

Pentru ca gentile de firma nu au fost returnate, fetele i-au facut plangere penala lui Razvan Ciobanu. Asta s-a intamplat cu doua luni in urma. Din pacate, acum ca a murit, parintii ar putea sa fie buni de plata.

Parintii lui Razvan Ciobanu risca sa fie executati siliti pentru datoriile pe care fiul lor le-a avut. Proprietara bolidului de lux in care creatorul a murit vrea sa fie despagubita. Tanara sustine ca nu il cunostea deloc pe Razvan si vrea sa stie doar cine ii va da cei 100.000 de euro, cat valoreaza masina ei.

In plus, dupa cum se vehiculeaza in presa, Razvan Ciobanu avea mai multe dosare pe rol. Acesta ar fi fost executat pentru suma de 100.000 de euro din cauza ca atelierul lui nu mai mergea ca in trecut si acumulase datorii. Creatorul mai datora bani si catorva prieteni din showbiz, dar sumele sunt de cateva mii de euro.

Adauga un comentariu