National

Parlamentul se reuneste la ora 16. Va fi suspendat Basescu?

Publicat: 04 iul. 2012
1
Toti parlamentarii USL au interdictie de parasi Bucurestiul. In acest moment, se lucreaza intens la planul de suspendare a presedintelui. La ora 16.00 este programata o noua sedinta importanta in Parlament. In aceasta dimineata, Palatul Victoria a gazduit o intalnire a liderilor USL cu premierul Victor Ponta, informeaza Romania TV. Intalnirea s-a desfasurat inainte de inceperea sedintei de Guvern.
Prim-ministrul Victor Ponta a discutat cu ceilalti doi lideri ai Uniuni, la o intalnire la care a participat si deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si noul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.
Unul din subiectele discutate a fost si agenda plenului reunit al Camerelor Parlamentului care va avea loc, miercuri, de la ora 16.
Potrivit Mediafax, parlamentarii USL au primit SMS-uri in care li se spune sa nu paraseasca Bucurestiul si ca vor fi informati pe parcurs despre actiunile ce vor urma, in acelasi timp juristii Uniunii fiind intr-o sedinta in care se pregateste documentul in baza caruia sa fie declansata suspendarea lui Traian Basescu.
Conform surselor citate de Mediafax, inca nu s-a stabilit daca procedura va fi declansata chiar de miercuri.
Comentarii
Adauga un comentariu