Sport

Parma vrea să-l convingă pe Gigi Becali cu o nouă ofertă pentru Dennis Man: sumă fixă și bonusuri

Publicat: 13 ian. 2021
Parma intenționează să-l transfere și pe Dennis Man, de la FCSB.
Dennis Man

Parma, formația din Serie A la care evoluează Valentin Mihăilă, intenționează să-l transfere și pe Dennis Man, de la FCSB, în această iarnă, anunță presa din Italia. Termenul limită stabilit de Gigi Becali pentru posibila plecare a lui Dennis Man este 15 ianuarie, iar prețul cerut de finanțatorul lui FCSB este de 14 milioane de euro.

Parma ar fi dispusă să ofere o sumă fixă de 12 milioane de euro

În acest moment, Parma a făcut un pas în față și ar fi dispusă să ofere o sumă fixă de 12 milioane de euro, la care să se adauge mai multe bonusuri de performanță. În acest fel, italienii speră să îl convingă pe Gigi Becali, scrie Parma Live. Sursa citată precizează că formația de pe „Ennio Tardini” și-ar dori să îl împrumute pe golgheterul Ligii I cu obligație de cumpărare definitivă.
Fotbalistul lansat de UTA Arad este pariul directorului sportiv Marcello Carli, care apreciază tehnica și capacitatea lui Man de a destabiliza defensivele adverse, mai scriu italienii.
8,5 milioane de euro a plătit Parma pentru a-l aduce pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova.

Parma, ultimul club intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man

Presa din Italia a anunțat, vineri, că Parma este ultimul club intrat în cursa pentru semnătura atacantului de la FCSB, Dennis Man, care este golgheterul Ligii I. Milan, Fiorentina, Parma și Roma sunt cluburile din Italia care ar fi interesate de serviciile lui Dennis Man. Fotbalistul ar mai fi fost dorit și în Rusia, de FK Krasnodar. Dennis Man a avut parte de o primă parte de sezon excelentă în tricoul roș-albastru. Tânărul jucător a reușit 15 goluri și 7 pase decisive în cele 16 partide disputate pentru FCSB, fiind cel mai bun om al lui Toni Petrea. Dennis Man valorează acum 6.5 milioane de euro, conform site-ului Transfermarkt și este cel mai valoros jucător din Liga I. Până în această iarnă, Dennis Man avea o cotă de piață de 5 milioane de euro.

15 goluri și 7 pase decisive a strâns Man la FCSB, în cele 16 meciuri disputate în acest sezon
19 este locul ocupat de Parma în Serie A. Formația a fost preluată în urmă cu câteva zile de antrenorul Roberto D’Aversa.

Adauga un comentariu