News Flash:

ParNae Tataie are probleme cu corazonul

29 Mai 2006
937 Vizualizari | 0 Comentarii
Informatiune de ultima ora, stemabililor, despre reftorul penal de la universitatea prevatizata den buriciul targului. Den cauza ilegalitatilor pe care le-o comis si care o agiuns sa se lase cu zornait de bratari nichelate, ParNae Tataie are problemuri cu corazonul. Amu vreo cateva zale, agariciul care conduce mertanul lui ParNae alerga cu limba de-un cot cu sacosa de doftorii cumparate de la marmacia de langa targul studentesc. Amu exasta mai multe variante pentru care ParNae are problemuri, pentru ca se stie ca omusteanul duce un rejim de viata sanatos: somnic si laptic in fiecare zi la pranz. Insa cea mai plaozibila cauza ar fi niste golanii cu multe zaci de melearde ale lui ParNae, golanii pe care o pus ochii atat bajetii cu ochii multicolori, cat si prociurorii, gaborii si inspektorii de la fisc. Ca sa nu mai spunem ca exasta zvonuri ca se apropie funia de par intr-un dosar gros aflat la casa cu parcheturi. Oare boala lui ParNae o fi vreun rezon prin care reftorul penal se gandeste sa scape de tuhauzan? Haleala experata la crasma lui Sobolanescu Ne-am abtanut oleaca inainte sa dam pe gusa informatiunea den rubricuta prezenta, pana n-am primit jdamii de confirmari de la personagiuri den medii diferite. Spun babele noastre barfitoare ca la o crasma cu mari pretenturi de restaurant de lux mancarea are de cateva saptamani un gust pregnant de bahlit. E vorba despre crasma zahanita den Zbucium a taparului Sobolanescu. Si, coentedenta, haleala de la crasma zahanita are un gust de parca o fost facuta den carne de sobolan putrezat si gripat cu aveara. Dupa ce-o fost deja vreo trei nunti prin crasma cu pretina, omustenii isi pun mari intrebari. Ori o fi bucatarul beat, ori or fi gainile aveare sau o fi vorba despre ceea ce spuneau mai demult babetele noastre, de un bacil descoperit in crasma zahanoasa si apoi mosmondit cu spagi groase. Oricum, cert e ca la nuntali de care vorbeam nu s-o atins nimeni de haleala, ci o mancat numai aperitivele cu salam puse la inceput pe mese. Oare sa fie adevarate zvonurile cum ca Sobolanescu mai baga la gratare si la oala carnuri si marfa expirata? Inca n-avem confirmarea, da' mai graim...
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 22 queries | Mysql time :0.025156 (s)