Diverse

Partea de corp pe care o spalati mai intai la dus va dezvaluie personalitatea

Publicat: 26 iun. 2019
14

Suprafetele corpului spalate mai intai au o semnificatie aparte, credeau anticii. Daca mainile sunt un simbol al fortei, puterii fizice si mentale, persoanele care incep prin a-si spala pieptul valorizeaza viata si se simt protejate, avand incredere in viitorul lor. „Corpul este templul fiecaruia din noi. Pastrati-l curat si pur pentru ca este casa sufletului“, spune B.K.S. Iyengar, unul dintre cei mai renumiti instructori de yoga din lume. Este locul care curpinde emotiile, personalitatea si gandurile noastre.

Culturile antice considerau ca suprafetele corpului spalate mai intai au o semnificatie aparte, acest gest putand spune multe despre personalitatea oamenilor, scrie apost.com. Ce dezvaluie prima parte spalata despre personalitatea oamenilor:

Picioare
Picioarele sunt primul canal de energie, contactul cu realitatea imediata. Piciorul este un simbol al exhaustivitatii si al umilintei. Oamenii care isi spala mai intai picioarele se gandesc foarte mult la oamenii din jurul lor. De asemenea, sunt bine impamanteniti si increzatori fortele proprii.

Maini
Mainile sunt un simbol al fortei, puterii fizice si mentale. Pretuiti solidaritatea si unitatea. Teama nu este in vocabularul vostru si niciodata nu luati in calcul consecintele faptelor voastre.  

Piept
Pieptul cuprinde multe organe vitale, inclusiv plamanii si inima. Persoanele care incep prin a-si spala pieptul valorizeaza viata si se simt protejate, avand incredere in viitorul lor. Se simt foarte confortabil in pielea lor, increzatori si independenti.   

Spate
Coloana vertebrala este baza constiintei si a energiei individuale. Viata incepe aici si este purtata prin sistemul nervos pentru a va sustine fiecare gand si miscare. Spalarea spatelui arata o personalitate rezervata, prudenta. Sunteti adesea introvertiti si orientati spre siguranta.

Fata
Fata este singura zona ce cuprinde toate simturile – mirosul, vederea, atingerea, gustul si auzul. Daca incepeti prin a va spala fata, inseamna ca va pasa profund de cum sunteti perceput. Cu alte cuvinte, sunteti intotdeauna ingrijorati de ce cred ceilalti. Criticile duc usor la jena si stres.

Zona intima
Desi prima impresie ar fi ca persoanele care isi spala prima oara zona intima sunt foarte sexuale, adevarul este ca sunt foarte timide si tind sa se subestimeze in prezenta altora. E nevoie de mult timp ca oamenii sa te cunoasca cu adevarat

Gat si umeri  
Simbolic, purtati povara de a fi competitiv. Daca altii tintesc sa ajunga la stele, voi vreti sa atingeti luna si stelele. Refuzati sa acceptati alt raspuns decat „da, pot“. Munca grea este motoul dupa care va ghidati in viata.

Parul
Daca va spalati mai intai pe par la dus, sunteti persoane ferme, increzatoare si doriti ca totul sa fie in locul potrivit, dar sunteti, de asemenea, foarte realiste si rezonabile. Managementul timpului este una dintre cele mai admirabile calitati. Sunteti intotdeauna la timp si doriti sa urmati o rutina.

Adauga un comentariu