Local

Parteneriate politice intre Iasi si Chisinau. Printre initiatori se afla liderii organizatiei PMP

Publicat: 27 iul. 2017
In perioada 25.07. – 26.07.2017 o delegatie a Organizatiei de Seniori a Partidului Miscarea Populara Iasi, formata din 42 de persoane, a efectuat o vizita in Chisinau.

Principalele activitati din cadrul excursiei au fost pe langa vizitarea Parlamentului Republicii Moldova si Primaria Municipiului Chisinau, vizitarea unor locuri cu incarcatura istorica cum ar fi Manastirea Suruceni, manastire de unde in 1918 deputatii Sfatului Tarii de la Chisinau au pornit spre Alba Iulia.

Aceasta vizita a delegatiei reprezinta roadele unitatii pe care se bazeaza si care exista in Partidul Miscarea Populara. Gazda delegatiei pe durata vizitei a fost deputatul PMP dl Constantin Codreanu, ales in Circumscriptia electorala pentru cetatenii romani cu domiciliul in afara tarii.

O alta activitate a Organizatiei de Seniori a fost actul de caritate pe care l-a facut, donand unei biblioteci din Republica Moldova un numar de 402 carti de literatura, colectate de la membrii Organizatiei de Seniori a PMP Iasi.

„Prin aceasta actiune se mentine vie ideea unirii Republicii Moldova cu Romania, fapt care a fost imbratisat si sutinut de catre institutiile pe care le-am vizitat si de catre oamenii cu care am discutat. Actiunea de donare de carte va deveni in timp o traditie a Organizatiei de Seniori, ba chiar un proiect de suflet”, a declarat Ciofu Ioan, Secretar General al Organizatiei de Seniori a PMP Iasi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit