Actualitate

Partenerul ideal in functie de zodie! Iata cele mai reusite combinatii si de cine trebuie sa te feresti

Publicat: 19 nov. 2018
17

Alegerea partenerului de viata potrivit este un proces dificil, complex, cu rezultate neasteptate. Tocmai pentru a ne ajuta, astrologii prezinta cele mai reusite combinatii intre zodii, care vor avea drept rezultat un cuplu solid.

Berbec

Partenerii cu care se inteleg cel mai bine nativii din Berbec sunt din zodia Leului si din cea a Sagetatorului. Sanse de fericire in cuplu au si cu Scorpionul, iar cu Fecioara se potrivesc cel mai putin pentru o casnicie frumoasa.

Taurul iubeste Capricornul

Zodia care se potriveste cel mai bine cu nativii din Taur este Capricornul, urmata indeaproape de Fecioara. De partea cealalta, Taurii sunt cel mai putin compatibili cu Sagetatorii, pentru ca ambele zodii sunt orgolioase si dominatoare.

Gemeni

Pentru nativii din Gemeni, sufletul-pereche trebuie sa fie din zodiile Balanta si Varsator. Nerecomandata de astrologi este combinatia cu Scorpion, relatia dintre cele doua semne zodiacale fiind, de regula, tensionata si deloc implinita.

Racul, suflet-pereche cu Scorpionul

Racii pot face o pereche foarte frumoasa cu nativii din zodia Scorpionului, dar si cu cei din Pesti. Pe de alta parte, din punct de vedere astrologic, cea mai nereusita asociere este cu Capricornul si Sagetatorul.

Leu

Sansele de fericire in cuplu sunt aproape maxime intre nativii din Leu si cei din Sagetator. O casnicie frumoasa pot avea si cu partenerii nascuti in zodia Berbecului.

Fecioara

Capricornul este cea mai compatibila zodie cu Fecioara, urmata indeaproape de Taur. De partea cealalta, Varsatorul si Berbecul nu fac casa buna cu Fecioara.

Balanta si Gemenii, foarte compatibili

Balantele pot fi extrem de fericite alaturi de nativii din Varsator si Gemeni, cu care au sanse mari sa formeze un cuplu armonios. Nu acelasi lucru se poate spune despre compatibilitatea cu Pestii, care este cea mai redusa.

Scorpion

Zodiile potrivite pentru Scorpioni sunt Pestii si Scorpionii. Nerecomandata de astrologi pentru formarea de familii fericite este combinatia Scorpion-Gemeni.

Sagetator

Cele mai mari sanse de fericire in doi le are nativul acestei zodii cu Leul, dar si cu Berbecul. Zodiile care se potrivesc cel mai putin cu Sagetatorul sunt Taurul si Racul.

Capricornii, fericire maxima cu Taurii

Fecioara si Taurul sunt cele mai potrivite semne zodiacale pentru nativii din Capricorn. De partea cealalta, de evitat este relatia cu Racul.

Varsator

Nativii din Varsator fac casa buna cu cei din zodia Gemenilor si ai Balantei. Cele mai mici sanse de reusita in cuplu le au cu Fecioarele.

Pesti

Racii si Scorpionii sunt pe aceeasi lungime de unda in cuplu cu nativul din zodia Pestilor. Nu acelasi lucru se poate spune si despre combinatiile Pesti – Balanta si Pesti – Varsator.

Adauga un comentariu