Cancan

Partidă de amor la Puterea Dragostei? Alexandra a răspuns la această întrebare sensibilă

Publicat: 30 sept. 2020
Partidă de amor la Puterea Dragostei
Partidă de amor la Puterea Dragostei? Alexandra, una dintre concurentele emisiunii de la Kanal D a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor

Mulţi fani ai emisiunii s-au întrebat dacă a avut loc o partidă de amor la Puterea Dragostei. După ceva timp, uite că a venit şi răspunsul. Alexandra, una dintre concurentele emisiunii de la Kanal D a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor.

Alexandra de la Puterea Dragostei a răspuns, de curând, uneia dintre cele mai arzătoare întrebări a fanilor emisiunii. Totul are legătură cu Nicos, bărbatul de care părea că s-a îndrăgostit. Concret, vedetă a vorbit despre suspiciunile potrivit cărora ar fi fost protagonista unei partide de amor în timp ce se afla în casa Puterea Dragostei.

Partidă de amor la Puterea Dragostei?

După ce a fost întrebată de fanii săi dacă a fost protagonista unei scene pentru adulţi în cadrul emisiunii, Alexandra le-a dat răspunsul.

„Nu am făcut dragoste în perioada în care am fost în casă şi nici nu o să fac”, le-a mărturisit Alexandra fanilor săi care aşteptau răspunsul cu sufletul la gură.

Chiar dacă a părut că se plac, Alexandra şi Nicos nu se mai înţeleg deloc. Tânărul vorbeşte foarte urât despre ea şi, mai nou a ajuns şi la ameninţări. Cel mai recent subiect al lui Nicos este fetiţa de 5 ani a Alexandrei, de care acesta spune că tânăra nu are grijă.

Ea spune că încearcă să nu-l bage în seamă pe Nicos, dar nu poate să tacă atunci când acesta vorbeşte urât de ea şi o atacă.

”Trebuie să renunţe el să mă bage în seamă. Eu nu vorbesc cu Nicos, dar în momentul în care aduce în discuţie copilul meu, nu am cum să nu mă enervez”, a spus Alexandra despre Nicos.

De ce a venit Alexandra la Puterea Dragostei

Alexandra spune că abia aşteaptă ca în emisiune să vină un băiat pe care ea să-l placă.

”Când îmi voi face o relaţie în această casă, va fi cea mai frumoasă din viaţa mea. Îmi doresc ca relaţia pe care mi-o voi face să fie pentru totdeauna. Sper să fie aici, în casa Puterea Dragostei. Simt că va veni un băiat şi pentru mine şi că voi face cea mai frumoasă relaţie”, a povestit Alexandra într-un live pe pagina ei de Instagram.

Andreea Pirui şi Marius s-au despărţit. Ce s-a întâmplat cu foştii concurenţi de la Puterea Dragostei

Despărţire neaşteptată în showbiz. Andreea Pirui şi Marius, foşti concurenţi la sezonul doi din Puterea Dragostei, s-au despărţit. Decizia este cu atât mai surprinzătoare pentru fanii lor întrucât despărţirea vine la scurt timp de la cererea în căsătorie făcută de Marius. Mai mult se pare că frumoasă blondina ar fi şi însărcinată.

La nicio săptămână de când Marius şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de căsătorie pe Andreea cei doi s-au despărţit. Fanii acestora ştiu prea bine faptul că şi în casa Puterea Dragostei aceştia au avut o relaţie cu năbădăi, bazată pe certuri şi împăcări dese.

În acest moment însă situaţia este mult mai complicată, deoarace Andreea Pirui se pare că ar fi şi însărcinată. Iar acesta ar fi fost motivul pentru care Marius ar fi decis să o ceară în căsătorie.

Marius şi-a făcut intrarea la eveniment în fanfare, cu un tort în mână, iar la scurt timp după ce a ajuns în fata iubitei lui, s-a pus în genunchi şi a pus întrebarea: ”Vrei să fii soţia mea?”. Blondina a răspuns cu „DA” hotărât.

Adauga un comentariu