National

Partidul Social Democrat, mesaj pentru romani: ”Nu ne vom opri aici, stim ca Romania merita mai mult”

Publicat: 01 mai 2019
Editia PDF
11 Oct. 2019

Partidul Social Democrat a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care precizeaza ca romanii au nevoie de oameni patrioti care sa ii reprezinte in Parlamentul European.

Premierul Viorica Dancila, in Polonia pentru doua zile. Vezi de ce

Iata postarea PSD:

"Romanii au nevoie de oameni patrioti care sa ii reprezinte in Parlamentul European si care sa munceasca pentru a obtine finantarea necesara pentru continuarea proiectelor de dezvoltare a Romaniei – scoli, spitale, autostrazi si toate investitiile de care avem nevoie pentru cresterea calitatii vietii.
Prin activitatea de la Bruxelles, PSD a reusit in ultimii ani sa aduca in Romania de 4 ori mai multe fonduri europene decat guvernul Ciolos. Si nu ne vom opri aici, pentru ca, spre deosebire de altii care voteaza impotriva tarii lor, noi stim ca Romania merita mai mult!
", se arata in postarea facuta pe pagina de Facebook.loading...

Comentarii
  • LA ARME, TOVARASI PENSIONARI CA NUMA VOI ATI MAI RAMAS IN TARA, RESTU AU FUGIT CA POTARNICHILI DE NUCLEARELE pesede DIN ULTIMII 30 DE ANI ! SA NE APARAM TARA DE IMPERIALISMU AMERICAN SI DE CEL EROPEAN !

  • Care Românie măi hienelor ??? a voastră sau a noastră ??? cred că vă referiți la voi când spuneți că România merită mai mult. După cum se vede, voi considerați că România e doar partea de Sud, iar Moldova și Ardealul… Dumnezeu cu mila. Dar nu mai este mult și noi, populația vom avea în mâini buletinul de vot și ștamplila de vot. Vă vom arăta atunci cine e România și cine are ultimul cuvânt de spus în România.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit