Destinatii montane

Partii de schi in Romania, online

Publicat: 21 feb. 2013
9

Inceputul lui 2013 aduce vesti bune pentru iubitorii sporturilor de iarna. Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania si de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov au lansat a treia editie a cunoscutului proiect de informare turistica dedicat partiilor de schi si sporturilor de iarna, “i-Tour Schi 2013”.

In sezonul de iarna 2012-2013, i-Tour Schi promoveaza domeniile de schi din Romania atat offline, prin pliante cu harti ale partiilor de schi, oferite gratuit unitatilor de cazare din tara si centrelor de info-turistice, cat si online prin intermediul website-ului www.i-tour.ro si a paginii de Facebook http://www.facebook.com/itour.ro.

i-Tour Schi 2013” atinge anul acesta 48 de localitati, din 15 judete, materialele de promovare insumand 220.000 de exemplare, scrie pe site-ul proiectului. Acestea contin hartile partiilor omologate din fiecare statiune atinsa si sunt grupate in 6 modele destinate zonelor geografice: Ardeal, Banat si Valea Jiului, Covasna si Harghita, Maramures si Bistrita-Nasaud, Moldova si Valea Prahovei. Fiecare tip de material contine hartile domeniilor schiabile din zona aferenta si este diseminat in toate locatiile selectate din regiune.

Adauga un comentariu