Local

Pasajul Sf. Vineri de la Hala Centrala se dezintegreaza – FOTO

Publicat: 31 mai 2018

Inaugurat in mandatul fostului edil Gheorghe Nichita, pasajul care face legatura intre Hala Centrala si Judecatorie a ajuns sa se dezintegreze

Pasajul a fost carpit de cateva ori din cauza inflitratiilor de apa, lambriul de deasupra scarilor cedeaza pe zi ce trece, iar mizeria este la ea acasa.

Citeste si: Scarile rulante din pasajul de la Hala Centrala – functionale sau de decor?

Pasajul are o suprafata contruita de 1.827 metri patrati, 491 mp de vestigii si 448 mp de spatii comerciale. Lucrarile au costat in total 21.7 milioane lei.

Comentarii
 • Valeeeeu. Unde se mai fac jurizari de zacusti pastoreliene, spre competitiva bucurie a māmāilor ? Unde mai indoapa spre mascata publicitate Omul Singur ? Si ce ne facem daca mai produce vreun volum de elucubratii, unde il mai lanseaza ? Ca la locatia noua intrarea e pe bani si fara consumatie inclusa. Doar cat sa gusti.

  • Daca ar avea conestu de a face cu toti scuipatii, mucii suflati si toate chisālaiele trase pe pereti de catre cei intarziati prin carciumi, as intelege critica. Cand iti iei masina o mai speli, o mai intretii. Asa si cu pasajul asta. De nou a fost bun. Doar nu era ca in loc de fierbeton sa bage armatura de inox sau tavan lipit cu bond. Geims bond.

   • Misule , netul de pipi este de la tavan in jos ? Si crăpăturile sunt urmare a infiltratiilor de la pipi ? Conest grand RESIDENCE:))))))

    • Domnu Mihai, bag sama ca esti tare incruntat cu conestu. Voia matale, eu nu ma pun dimpotriva. Eu ziceam doar de fauna zonei la ceas de seara cu dichisul carciumilor adiacente. Nu dam nume ca sa nu facem reclama negativa. Se stiu ei singuri aia de-s mai vechi prin zona.

 • Unde dreac, in articol, este vorba de conest. Incapacitatea unui primar se poate rezolva prin laturi aruncate in fata unei firme private? Lucrare receptionata, iesita din perioada de garantie.

 • Cum sa nu ,,,lucrare iesita din garantie , DOI [2 ] ANI ca asta e zacusca la borcan tinuta la soare dar daca , o tii la rece , e buna si dupa 4-5 ani ,,,, Meteahna transmisa de pe timpul lui Ceasca CU ACEIASI ACTORI ,,,,,, NIMENI NU RASPUNDE

Adauga un comentariu