Diverse

Pasarea care iti protejeaza destinul in functie de luna in care te-ai nascut! Porumbelul apara luna iunie, iar bufnita…

Publicat: 11 iul. 2019
14

Se spune ca fiecare luna a anului are o pasare protectoare. In functia de ziua si luna in care ai venit pe lume, exista 12 pasari, care ne-ar feri de multe dintre relele ce ne-ar fi lovit vietile in mod normal. Persoanele care au vazut lumina zilei in prima luna a anului sunt asemenea bufnitei, intelepti dar mai ales perspicace, iar cei nascuti in februarie sunt active si creative ca si papagalul care ii reprezinta.
Macaleandru este pasarea care proteajeaza pec el nascut in martie si va ajuta sa fiti darz ca el, iar canarul, potrivit pentru cei nascuti in aprilie sunt plini de umor ca si pasarea care ii reprezinta, titreaza secretele.com.

Cu voce ca a privighetoarei sunt cei nascuti in mai, iar persoanele din iunie sunt mereu impaciuitoare ca si porumbelul de care sunt reprezentati. Increzatori si plini de valoare sunt cei nascuti in iulie, aidoma vulturului care ii protejeaza, iar trasaturile celor din augustse aseamana cu ale pescarusului, fiind buni si generosi.

Eroii sunt cu siguranta soimii dar si cei nascuti in septembrie, iar ce nascuti in octombrie sunt loiali si devotati ca lebada, de care sunt reprezentati. Cei nascuti in noiembrie isi apara familia ca si cocosul de care sunt reprezentanti in vreme ce persoanele nascute in decembrie sunt mereu atrase de mistere. Si nu e de mirare, pentru ca au ca pasare protectoare, corbu, dezvaluie aceeasi sursa.

Adauga un comentariu