Justitie

Pascaneanca inselata in stil mare la o casa de schimb valutar. Ce a patit

Publicat: 01 mai 2014

Caz incredibil petrecut la o casa de schimb valutar din Pascani, acolo unde o femeie a fost inselata de un barbat chiar in interiorul societatii. S-a intamplat in urma cu cateva zile, cand tanara de 22 de ani, Selena Iuliana Dodoaia, a ramas fara suma de 1.600 lei.

Tanara a povestit ca in acea zi s-a prezentat la casa de schimb, avand asupra sa 500 de euro, bani pe care dorea sa ii schimbe in lei. Ca urmare s-a dus la casa de schimb valutar Hagi Gold din zona Vale, a intrat in sediu, a vazut ca sunt multe persoane si, inainte de a pleca, aceasta a fost abordata de un barbat care s-a oferit sa-i schimbe banii. Tanara a acceptat, mai ales ca nu se afla la primul gest de acest fel. „Ma grabeam deoarece trebuia sa ajung la Iasi si lasasem si masina pornita in apropiere de casa de schimb. De aceea am acceptat sa schimb banii la el mai ales ca nu pierdeam, credeam eu, cine stie ce bani la schimb”, a declarat Selena Iuliana Dodoaia.

Barbatul i-a dat mai multe hartii de 200 si 100, iar restul de bani, de aproximativ 600 lei, in bancnote de 10 lei. In timp ce numarau banii, femeia bancnotele mari, iar barbatul bancnotele mici, persoana i-ar fi sustras, spune femeia, mai multi bani din bancnotele mari. Pascaneanca a bagat banii in portofel fara sa numere toata suma, s-a urcat in masina, iar cand a ajuns la Iasi a constatat ca ii lipsesc 1.600 lei. „Nu stiu cum a facut exact. Eu am numarat suma de bani cu bancnotele mari iar mai apoi cand a terminat el de numarat banii de 10 lei am lasat bancnotele care tocmai le numarasem si i-am luat pe cei de valoare mai mica sa vad cat mi-a dat. Cred ca la un moment de neatentie mi-a luat din bani. Grabita, sigura ca sunt toti, i-am pus la un loc in portofel si am plecat. Apoi am vazut ca imi lipsesc 1600 lei”, a mai spus resemnata tanara. 

Femeia a facut reclamatie la Politie la cateva zile de la producerea faptei, insa oamenii legii i-au spus ca s-a prezentat foarte tarziu la post, motiv pentru care femeia a renuntat la plangere. Astfel de cazuri au mai avut loc in Pascani, politistii recomandand ca orice suma sa fie schimbata doar la casele de schimb valutar, de personalul angajat.loading...

Adauga un comentariu