Local

Pascaneni amendati pentru muzica ascultata la volum maxim

Publicat: 18 aug. 2015
1

Doi barbati din Pascani au fost sanctionati zilele trecute deoarece si-au deranjat vecinii. Cei doi au ascultat muzica la volum maxim, la ore tarzii. Amenzile au fost aplicate diferential, cel care a refuzat sa se legitimeze a fost sanctionat drastic.

M.M. in varsta de 45 de ani, de pe strada Bisericii a tulburat linistea vecinilor, in toiul noptii, ascultand muzica la intensitate maxima. Vecinii deranjati au sunat la 112 si au solicitat interventia Politiei Locale. Ajunsi la locul indicat, oamenii legii l-au identificat pe barbat si i-au cerut sa dea muzica mai incet, dar acesta a refuzat, spunandu-le politistilor ca se afla in curtea lui si face ce vrea. Totodata, M.M. a refuzat sa se legitimeze si sa dea relatii despre identitatea sa. Individul a fost sanctionat de catre politisti cu amenda contraventionala in valoare de 2000 lei.

De asemenea, patrula Politiei Locale s-a deplasat, in urma unei solicitari telefonice, pe strada Mihai Eminescu din municipiu, unde locuitorii blocului C1 reclamau deranjarea linistii publice. La fata locului a fost identificat Marian A. de 28 de ani care asculta muzica din masina personala, la un volum foarte ridicat, deranjand astfel linistea locatarilor. Barbatul a fost sanctionat cu o amenda contraventionala in valoare de 200 lei.

Adauga un comentariu