Justitie

Pascaneni aveti grija unde parcati! Un buticar din oras ignora legea si ii injura si ameninta pe cei care stationeaza pe spatiul public

Publicat: 15 mai 2014

Un individ din zona Deal al municipiului Pascani, care detine un butic pe strada Stadion, in apropiere de sediul de incasari al celor de la E.ON, se crede mai presus de lege.

Cu o nesimtire iesita din comun, proprietarul magazinului de sticlarie foloseste un limbaj rudimentar asupra celor care au curaj sa-si parcheze masina in apropierea cascarabetei ce o detine. Tupeul individului intrece orice imaginatie si mai mult decat atat, acesta se crede proprietar peste domeniul public. Mai precis, pentru a-si facilita afacerea, barbatul a transformat aleea pietonala din zona in drum de acces catre butic. Pe trotuarul dedicat pietonilor, individul a turnat o portiune de asfalt pentru a nu crea dificutati sotiei sale ce conduce o masina 4×4. Nesimtirea proprietarului atinge cote alarmante. Spre exemplu daca cineva are curajul sa-si parcheze masina in apropierea buticului sau, pe spatiul public, atunci este injurat si amenintat brutal cu bataia chiar de catre proprietar.

Zilele trecute un tanar pascanenan s-a trezit a fi injurat si amenintat in stil barbar de catre proprietar pentru ca a stationat cu masina in apropierea spatiului ocupat abuziv de catre buticar. „L-am vazut pe proprietar cum vine spre masina injurandu-ma. Nu am inteles exact ce s-a intamplat ca practic nu facusem nimic. Ma aflam la volanul masinii, cu geamul intredeschis, si asteptam pe cineva care isi platea o factura la gaz. Deodata individul care detine un chiosc de sticlarie a inceput sa ma faca vita si sa foloseasca expresii care cu greu le pot reproduce. Am inteles apoi ca era suparat ca am parcat in apropiere de chioscul sau, ca sotia sa nu are pe unde trece cu masina. Cred ca barbatul are probleme grave la mansarda pentru ca sotia sa se afla in masina parcata in spatele meu. Deci nu incurcam cu absolut nimic. Femeia a incercat sa-i explice ca nu facusem nimic dar omul a continuat sa injure si sa ma ameninte. L-am intrebat de ce are acest comportament? Daca am gresit cu ceva putea in mod civilizat sa explice ce am facut, fapt ce i-am si relatat. Dar a preferat sa ma injure. Din cate am inteles nu sunt singurul care pateste asta. Oamenii din zona mi-au spus ca asa se comporta cu toti. Cam toti cei care au curajul sa opreasca prin apropiere sunt luati in colimatoriu. Numai in Pascani se poate intampla asa ceva. Eu sunt curios daca dumnealui a avut aprobare sa asfalteze acea portiune de trotuar pentru a-si facilita afacerea si accesul sotiei sale cu masina. Chiar autoritatile din Pascani nu vad ce se intampla pe domeniul public?”, ne-a povestit un pascanenul patit.

 De mentionat faptul ca aprobarile privind ocuparea spatiului public se dau pe ochi frumosi. Cei care nu reusesc sa obtina aprobari ocupa spatiul abuziv declarandu-se mai apoi proprietari de drept.

 loading...

Adauga un comentariu