Actualitate

Pascanenii solicita de cativa ani amenajarea unui obor in municipiu. Sefii Primariei ridica din umeri

Publicat: 23 mart. 2017

Lipsa din zona a unui obor ii nemultumeste in continuare pe cetateni. De ani de zile oamenii vin la Primarie si solicita amenajarea unui astfel de spatiu, asa cum exista in alte municipii civilizate, insa de fiecare data pleaca acasa fara nici un raspuns concret. Este si cazul unui barbat din suburbia Blagesti, care s-a prezentat astazi la audiente pentru a ridica aceasta problema. Ba chiar, Gheorghe Rangu a venit si cu o propunere. „De doi ani vin la dumneavoastra, am vorbit si cu domnul primar sa ne faceti si noua un targ in Pascaniul asta. In zona balastierei ar fi un loc formidabil, sa putem merge si noi sa vindem ce  avem. In alte parti cum ar fi, Todiresti, Helesteni, se poate, dar la noi nu”, a precizat Gheorghe Rangu. 

Raspunsul primit de la sefii Primariei referitor la solicitarea acestuia, a fost unul negativ. Mai exact, viceprimarul Gabriela Nedelcu a spus ca in zona balastierei nu se poate organiza un targ, deoarece nu ar primi aviz de la Apele Romane, insa va incerca sa caute solutii. 

Asadar, pascanenii mai au de asteptat mult timp pana cand vor avea un iarmaroc unde sa isi poata vinde animalele. Pana atunci insa, acestia sunt nevoiti sa mearga in alte orase.loading...

Adauga un comentariu