National

Pascani: In cartierul Dallas s-a amenajat un nou cimitir

Publicat: 27 mart. 1999

In viitorul apropiat se preconizeaza ca in vecinatatea faimosului cartier Dallas” sa fie amenajat un nou lacas de odihna a trupurilor neinsufletite. Actualmente, vechiul spatiu este „suprapopulat” practic, nemaifiind loc pentru nici un loc de veci.

In urma cu ceva timp, parohia bisericii ortodoxe Pascani a propus Consiliului Local doua spatii pentru amenajarea viitorului cimitir. Ambele variante (linga statia de transformare a fostului RENEL si terenul din spatele scolii nr. 2) au cazut datorita nerezolvarii problemelor ce tin de Legea fondului funciar. Cele cinci parohii din municipiu au propus ca alternativa terenul in suprafata de circa 4 ha situat in vecinatate cu cartierul „Dallas”, arhicunoscut prin faimoasele vile ridicate ale unor vip-uri locale.

„Din 1996 incoace nu am primit nici un spatiu, desi s-au facut mai multe demersuri pe linga Consiliul Local dar nu s-a putut obtine nici o aprobare. In momentul de fata vom propune ca ultima solutie existenta terenul din spatele INTEGRATA SA (care este si in vecinatate cu „Dallas” – n.r.)”, a declarat parinte protopop, Pavel Postolache, care este si consilier independent. loading...

Adauga un comentariu