Aperitive

Pasta de branza si susan

Publicat: 03 mai 2011

Ingrediente:

250 g branza dulce proaspata
100 g unt
1 ceapa
1 morcov
1 legatura marar
1 lingurita chimen
100 g seminte de susan
1/2 2 lingurita boia de ardei dulce
sare
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Prajesti putin semintele de susan intr-o tigaie fara ulei. Macini fin 1/2 din semintele de chimen. Cureti si speli morcovul si ceapa. Dai morcovul pe razatoarea mica, iar ceapa o toci fin. Tai marunt mararul, in prealabil spalat si scurs. Amesteci branza dulce cu untul moale, la temperatura camerei, morcovul ras, ceapa si mararul. Sarezi pasta dupa gust si o condimentezi cu boia si chimen. Omogenizezi pasta, iar cu mainile unse cu ulei formezi bile pe care le treci prin susan. Le servesti dupa ce le-ai tinut la frigider 30 de minute.



loading...

Adauga un comentariu