News Flash:

Pasta picanta cu unt

20 Noiembrie 2000
799 Vizualizari | 0 Comentarii
100 g unt, 7-8 sardele (din conserva cu ulei), 300 g branza de vaci, 1 cescuta ulei, boia de ardei iute Kotany, zeama de lamaie, o ceapa mica, sare, piper.
Se freaca untul cu sardelele (sfaramate in prealabil cu furculita), se adauga branza apoi ulei putin cate putin. Se amesteca in continuare, incorporand si restul elementelor de mai sus.

Stii care sunt cele mai potrivite condimente pentru meniurile pe care le pregatesti?
Pentru salate: coriandru, chimen, menta, hasmatuchi, creson, usturoi;
Pentru ciorbe: leustean, patrunjel, chimen, telina, hasmatuchi;
Pentru panificatie: susan, chimen, mac, maghiran, anason, vanilie;
Pentru carne: busuioc, hrean, tarhon, usturoi, cimbru, creson, salvie, ienibahar;
Pentru peste: rozmarin, creson, hrean, menta, usturoi, salvie.
Pentru legume: busuioc, creson, patrunjel, chimen, cimbru.
Pentru dulciuri: mac, menta, anason, scortisoara;
Pentru ceaiuri: iasomie, levantica, petale de trandafir, salcam.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1360 (s) | 22 queries | Mysql time :0.019554 (s)