Remedii naturiste

Pasta recomandata de un medic rus pentru revitalizarea organismului

Publicat: 26 ian. 2016
7

Sistemul imunitar trebuie intarit pe orice cale, iar reteta oferita de dr. Nikolai Amosov exact asta face. Specialistul rus o recomanda mai ales celor aflati in perioada postoperatorie, pentru revitalizarea si intarirea organismului. Dar, si persoanele sanatoase se pot bucura de ea. Aceasta pasta este ideala si pentru scolari, persoane care desfasoara o intensa activitate intelectuala, sportivi si varstnici. Iata de ce ingrediente ai nevoie: 

  • 500 g de stafide
  • 500 g de caise uscate
  • 500 g de smochine
  • 500 g prune uscate fara samburi
  • 500 g de miere
  • 2 pahare de nuci
  • 1 lamaie bio cu tot cu coaja

Se maruntesc toate ingredientele cu ajutorul robotului de bucatarie sau cu ajutorul masinii de tocat carne. Se amesteca bine ingredientele pana se obtine o masa uniforma si se pune in borcane. Se consuma cate 1 lingura, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de a lua masa.

Nikolai Amosov era un necunoscut atunci cand a facut prima sa operatie pe cord. Faima a venit insa mai tarziu, cand cartile sale despre cum sa ai un mod sanatos de viata au inceput sa fie lecturate de milioane de oameni. Ucrainianul nascut in 1913 in fosta URSS, care a devenit un pionier in domeniul cardiologiei, stia cu siguranta ce insemna responsabilitatea, nervii de otel si limita dintre viata si moarte. Primele incercari de a ajuta copiii cu defecte cardiace grave au fost facute in 1955. Prima operatie de succes realizata cu ajutorul aparatului inventat de el a avut loc in 1960. Iar in 1962 Amosov inventeaza valvele speciale artificiale pentru inima. Chirurg, inentator, cercetator, Amosov s-a facut remarcat si prin scris, cartile sale fiind reeditate in zeci de milioane de exemplare. Remediul miraculos care vindeca rapid organismul, dupa o reteta a profesorului Mermerski

Adauga un comentariu