Magazin

Paste cu ciuperci chanterelle (galbiori)

Publicat: 04 sept. 2017

Ingrediente: 

0.5 kg de paste,
700.0 g Ciuperci Chanterelles (Galbiori),
ceapa,
150 g smantana,
200 g rosii,
catei de usturoi,
1 legatura patrunjel.

Mod de preparare:

Taiem ciupercile, ceapa si rosiile.
Într-o o tigaie încinsa turnam ulei de masline si prajim cateii de usturoi. Scoatem usturoiul si pune ceapa si ciupercile împreuna, pe foc mic, timp de 10 minute.
Adaugam rosiile, lasam sa fiarba 5 minute, turnam smantana.
Adaugam cascaval si lasam pe foc timp de 15-20 minute.
Peste acest sos se adauga pastele fierte, amestecam si lasam câteva minute ca sa se îmbibe pastele bine cu sos.
Presuram pastele cu patrunjel.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit