Aperitive

Paste cu ciuperci si parmezan

Publicat: 15 feb. 2013

Ingrediente:

450-500 g paste farfalle (fundite)
90 g parmesan ras
350 g ciuperci feliate
1 lingura unt
1 ceapa medie, tocata
150 ml smantana de gatit
1 catel usturoi, tocat marunt
sare
piper
60 ml vin alb sec
2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:

Fierbe pastele si scurge-le. Topeste untul intr-o tigaie adanca, la foc mediu. Adauga ciupercile, ceapa, usturoiul, 1 lingurita de sare si piper. Lasa-le pe foc timp de 12 minute pana cand lichidul se evapora si ciupercile devin moi. Adauga vinul si gateste-le timp de 2-3 minute pana cand vinul se evapora.

Ia tigaia de pe foc si pune peste ciuperci pastele, smantana de gatit, branza si patrunjelul. Amesteca bine pana cand pastele sunt acoperite de sosul format. Mai adauga sare dupa gust. Serveste-le calde.

sursa: foodstory



loading...

Adauga un comentariu