Internationale

Paste cu sos

Publicat: 11 iul. 2011
2

Ingrediente:

500 g paste, melci etc.
0 ceapa
200 g muschi tiganesc
200 g carnat afumat
100 g telemea de vaca
100 g masline
sos napoletan
sare
piper
boia
bazilia
verdeturi a la provence

Mod de preparare:

Pastele se pun in 5l de apa si se fierb 10-15 minute. Se taie ceapa, carnatii, muschiul, branza si maslinele marunt, ceapa se pune la calit se pune sarea, piperul, boiaua, apoi carnatii si muschiul tiganesc. Cand acestea sunt rumenite bine, se adauga erdeturile a la provence si bazilia pentru a da o aroma aparte. Se pune branza care se caleste si ea putin, apoi sosul napoletan si se lasa sa fiarba bine, spre sfarsit se adauga si maslinele.
Se lasa sosul sa se raceasca si se adauga peste paste. Peste sos se poate pune si smantana.

sursa articol: http://www.gustos.ro
sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro




Adauga un comentariu