Retete cu carne

Paste cu sos Ragu

Publicat: 30 iun. 2011
2

Ingrediente:

1 kg carne tocata
700 g rosii
3 – 5 linguri de ulei de masline
3 cepe
1 ardei gras
2 morcovi
1 capatana de usturoi
frunze de telina
250 ml vin rosu
piper
sare
ardei iute tocat sau boia iute

Mod de preparare:

Legumele se toaca marunt si se calesc in uleiul de masline. Se adauga carnea tocata si se amesteca cu o lingura de lemn, sfaramand cocoloasele care se formeaza. Se adauga vinul si se lasa sa fiarba sosul la foc mic. Cand a scazut, se adauga rosiile curatate de coaja si se lasa pe foc pana cand are o consistenta de sos de paste. Pastele se fierb separat si se amesteca cu sosul Ragu. Se presara peste paste parmezan ras si se servesc fierbinti.

sursa articol: http://www.retete-mancare.ro
sursa fotografie: http://cocinacongiovanna.com




Adauga un comentariu